Cîțu vrea să fie informat cum a fost angajat soțul Vioricăi Dăncilă la Transgaz: Să văd dacă există vreun element suspect la acel concurs

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Cîțu vrea să fie informat cum a fost angajat soțul Vioricăi Dăncilă la Transgaz: Să văd dacă există vreun element suspect la acel concurs

“Am cerut o informare la Secretariatul General al Guvernului, să aflu exact care sunt condiţiile în care s-a derulat acel concurs”, a precizat premierul Florin Cîțu, solicitat să comenteze politica de cadre a Transgaz, companie aflată în subordinea Guvernului, legat de soțul doamnei Dăncilă, angajat consilier la compania cu capital majoritar de stat. Cristinel Dăncilă a lucrat anterior și la Petrom, de unde a plecat după ce procurorii i-au percheziționat biroul, scrie hotnews.ro.

“Ştiţi foarte bine că la Ministerul Finanțelor a fost un concurs care a fost viciat şi toată documentația a fost trimisă către DNA, mă uit şi aici”, a spus Cîțu, adăugând: “Am cerut informații, a fost un concurs pe care domnul respectiv înțeleg că l-a câștigat. Am cerut o informare să văd dacă există vreun element suspect la acel concurs. Dar este un concurs, care a fost dat și, știți foarte bine..”.

În urmă cu trei săptămâni, șeful Guvernului a refuzat să comentezei politica de cadre a BNR, când a venit vorba despre angajarea doamnei Viorica Dăncilă în funcția de consilier.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.