Cîțu vrea să fie informat cum a fost angajat soțul Vioricăi Dăncilă la Transgaz: Să văd dacă există vreun element suspect la acel concurs

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Cîțu vrea să fie informat cum a fost angajat soțul Vioricăi Dăncilă la Transgaz: Să văd dacă există vreun element suspect la acel concurs

“Am cerut o informare la Secretariatul General al Guvernului, să aflu exact care sunt condiţiile în care s-a derulat acel concurs”, a precizat premierul Florin Cîțu, solicitat să comenteze politica de cadre a Transgaz, companie aflată în subordinea Guvernului, legat de soțul doamnei Dăncilă, angajat consilier la compania cu capital majoritar de stat. Cristinel Dăncilă a lucrat anterior și la Petrom, de unde a plecat după ce procurorii i-au percheziționat biroul, scrie hotnews.ro.

“Ştiţi foarte bine că la Ministerul Finanțelor a fost un concurs care a fost viciat şi toată documentația a fost trimisă către DNA, mă uit şi aici”, a spus Cîțu, adăugând: “Am cerut informații, a fost un concurs pe care domnul respectiv înțeleg că l-a câștigat. Am cerut o informare să văd dacă există vreun element suspect la acel concurs. Dar este un concurs, care a fost dat și, știți foarte bine..”.

În urmă cu trei săptămâni, șeful Guvernului a refuzat să comentezei politica de cadre a BNR, când a venit vorba despre angajarea doamnei Viorica Dăncilă în funcția de consilier.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *