Clasamentul Energy Risk: Axpo – traderul de energie numărul 1 în lume în 2015

Publicat pe Categorii Esential
Prima Pagina Actual Esential Clasamentul Energy Risk: Axpo – traderul de energie numărul 1 în lume în 2015

• Printre companiile incluse in clasamentele Risk & Energy Risk Commodity Rankings 2015 se numără mai multe entități active pe piața de energie din România: GDF Suez, E.ON, CEZ, RWE, Alpiq etc
Capture
Axpo Group a primit distincția de cel mai important trader de energie din lume în cadrul ediției din 2015 a clasamentului Risk and Energy Risk Commodity Ranking. De asemenea, grupul a fost confirmat ca cel dintâi dealer de energie în Europa de Est pentru al doilea an consecutiv, se menționează într-un comunicat transmis de Axpo România.

Compania numără peste zece apariții între primii cinci clasați la diferite categorii, printre care Traderul de energie numărul 1 în lume, Dealerul de energie numărul 1 în Europa de Est și locul 2 în cercetare energetică în Europa. În 2015, pentru prima dată, Axpo s-a clasat printre primii zece traderi de energie din Europa.

Aceste rezultate reprezintă o confirmare a expertizei de peste 100 de ani a Axpo în domeniile producției, distribuției, vânzării și tranzacționării energiei la cele mai înalte standarde elvețiene, în întreaga Europă, seprecizează în comunicat.

„Această recunoaștere internațională reprezintă o motivație pentru continuarea eforturilor noastre de consolidare a prezenței pe piață și de extindere a portofoliului de servicii și produse. Orientarea permanentă către piață, competența, profesionalismul și inovația constantă definesc Axpo la nivel internațional și local”, a declarat Cătălin Iordache, Director General al Axpo România. Compania din România este un jucător activ pe piața de energie din anul 2003.

Premiile Energy Risk sunt organizate de revista Energy Risk, cea mai importantă sursă de informare din industria mărfurilor, înființată în urmă cu 20 de ani. Aceste premii recunosc excelența în industria mărfurilor globale, iar câștigătorii sunt cele mai importante companii care excelează în domeniu. Peste 1.400 de jucători din piață și clienți au fost implicați în evaluarea companiilor de energie, în baza unor criterii precum prețul, flexibilitatea, contribuția în piață, încrederea, integritatea și rapiditatea în prelucrare.

Printre companiile incluse in clasamentele Risk & Energy Risk Commodity Rankings 2015 se numără mai multe entități active pe piața de energie din România: GDF Suez, E.ON, CEZ, RWE, Alpiq etc.

Clasamentul Risk & Energy Risk Commodity Rankings integral poate fi accesat aici:

Axpo Group, împreună cu Axpo Power AG, Axpo Trading AG și Centralschweizerischen Kraftwerke AG (CKW), este o companie energetică din Elveția, deținută în totalitate de cantoanele din Nord-Estul Elveției. Alături de partenerii săi, compania furnizează energie electrică către aproximativ 3 milioane de persoane în Elveția, de mai bine de 100 de ani. Axpo produce, distribuie și vinde energie electrică și tranzacționează pe piețele energetice internaționale.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *