CNR-CME se prezintă cu un nou website. Secțiune dedicată Future Energy Leaders Romania

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic CNR-CME se prezintă cu un nou website. Secțiune dedicată Future Energy Leaders Romania

CNR-CME anunță că a lansat un nou website, într-o versiune îmbunătăţită şi mai prietenoasă pentru public, cu un design modern, ce permite o navigare mai simplă şi mai funcţională.

Noul website a fost special proiectat pentru a se adapta perfect la dimensiunile ecranului şi tipului de dispozitiv şi browser folosit pt a-l naviga, astfel încât informaţia să fie afişată întotdeauna în mod optimizat. De pe pagina initial se poate accesa tot conţinutul website-ului, cu ajutorul meniurilor derulante, fiecare secţiune permiţând un acces uşor la cele mai relevante informaţii. De asemenea, în dezvoltarea website-ului s-a avut în vedere securizarea acestuia în conformitate cu ultimele tehnologii și certificate, se precizează într-un comunicat CNR-CME.

Totodată, CNR-CME anunță că actualizarea  website-ului va continua cu informaţii utile şi noutăţi privind asociaţia , membrii şi partenerii, organizaţii nationale şi internaţionale în domeniul energiei.

Website-ul are o secțiune dedicată Future Energy Leaders Romania, programul de tineret al Comitetului Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME), care face parte din rețeaua globală a Future Energy Leaders, dezvoltată de World Energy Council. FEL România este o rețea de 28 de tineri profesioniști ce dezbat idei și dezvoltă proiecte.

Comitetul Național Român al Consiliului Mondial al Energiei este unul din membrii fondatori ai organizației mondiale Consiliul Mondial al Energiei. Din asociație fac parte peste 350 de membri colectivi și individuali.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *