CNR-CME și VLER, workshop cu tema: “Viziunea VLER privind Strategia Energetică a României”

Publicat pe Categorii Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic CNR-CME și VLER, workshop cu tema: “Viziunea VLER privind Strategia Energetică a României”

CNR-CME si Programul VLER (Viitorii Lideri Energeticieni din Romania) organizează Workshopul cu tema «Viziunea VLER privind Strategia Energetica a Romaniei », care va avea loc in ziua de 20 august, 2015 la ISPE, Amfiteatrul Acad. Martin Bercovici.

Cu această ocazie, tinerii energeticieni VLER transmit mesajul lor: „Viitorul energetic reprezintă scopul comun al omenirii si, implicit siguranța și certitudinea propriului nostru viitor pe care îl putem face mai bun. Având ca model priceperea, dăruirea și experiența înaintașilor, precum și expertiza contemporanilor, prin inteligența, capabilitatea, îndrăzneala și ideile lor proaspete, tinerii VLER, își exprimă totala disponibilitate de a participa și de a se implica activ la realizarea noii Strategii Energetice Naționale pe termen lung, în vederea elaborării unui document riguros, stabil- indiferent de schimbările guvernamentale, puternic și capabil să răspundă fluctuațiilor apărute în piața, flexibil la schimbarea condițiilor economice, atractiv pentru investitori. Cheia succesului energiei într-o lume în schimbare apartine, în egală măsură, si tinerilor profesioniști în domeniul energetic. Provocările sunt mari și promitem că rezultatul scontat va fi pe măsură”.

Tinerii VLER și-au propus ca Workshopul să fie un eveniment proactiv, care să abordeze unele din aspectele importante ale sectorului energetic românesc și să realizeze un fructuos schimb de idei și informații cu participanții la eveniment, un real dialog si o punte de comunicare între generații. Post-workshop, tinerii vor redacta „Declarația VLER”, care va fi diseminată și promovată în mediile economice și politice și pe canalele de comunicare.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *