Conferința anuală AFEER cu tema „Furnizăm pentru viitor”, pe 15 noiembrie

Publicat pe Categorii Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Conferința anuală AFEER cu tema „Furnizăm pentru viitor”, pe 15 noiembrie

În calitate de Partener media a unui eveniment de marcă, devenit traditional, InvesTenergy recomandă Conferința anuală AFEER „Furnizăm pentru viitor”, pe 15 noiembrie.

Asociația Furnizorilor de Energie Electrică din România-AFEER organizează pe 15 noiembrie 2018, cea de-a IV-a ediție a Conferinței Anuale, cu temă „Furnizăm pentru viitor”.

“Liberalizarea, migrarea către o piață energetică unică europeană sau schimbările climatice din această perioadă vin cu noi provocări și oportunități pentru furnizorii de energie. Armonizarea legislației europene și ajustarea strategiei furnizorilor la noile condiții de piață devin obiective esențiale pentru supraviețuirea într-o lume în continuă mișcare. Tehnologiile inovatoare și soluțiile de eficientizare a activității devin, astfel, din ce în ce mai importante”, precizează organizatorii.

Evenimentul cuprinde două părți și acoperă tematici extrem de interesante, respectiv: “Cum va arată viitorul furnizorilor de electricitate într-o Uniune Energetică?” și “Provocarile viitorului: tehnologii inteligențe și soluții inovatoare”. AFEER a invitat la conferința sa anuală reprezentați ai autorităților, dar și specialiști din România și străinătate. Mai multe detalii pe site-ul evenimentului: AICI

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *