Conferința Carieră în industria energetică 2018, Constanța

Publicat pe Categorii Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Conferința Carieră în industria energetică 2018, Constanța
  • InvesTenergy susține evenimentul în calitate de Partener Media

Cea mai mare rafinărie din România, peste 3.000 de MW instalați în parcuri eoliene, 1.400 de MW instalați în centrala nucleară, o rețea de distribuție a energiei electrice complexă și un bazin al Mării Negre în care se regăsesc peste 100 de miliarde de metri cubi de gaz natural. Acesta este decorul în care au oportunitatea de a se dezvolta profesional inginerii din Dobrogea, aflați la început de carieră.

Filiala București Tineret a Societății Inginerilor Energeticieni din România, în parteneriat cu Universitatea Ovidius din Constanța organizează în perioada 9-10 noiembrie 2018, în incinta Universității, evenimentul „Conferință: Carieră în industria energetică 2018, ediția Constanța”.

Pornind ca o idee bună, la momentul oportun, conferința a ajuns la ediția cu numărul șase (prima de acest fel organizată în Constanța) și se bucură de susținerea companiilor naționale și internaționale ce activează pe plan local. Nevoia unui astfel de eveniment a devenit evidentă în ultimii ani, presiunea lipsei forței calificate de muncă fiind din ce în ce mai apăsătoare pe umerii companiilor energetice.

Programul acestei ediții se întinde pe o perioadă de două zile. Cele peste 110 persoane înscrise online până în acest moment vor asista la deschiderea evenimentului, la care sunt invitați Dl. Prof. univ. dr. Mihai Gîrțu – Prorector al Universității Ovidius din Constanța, Dl. Prof.univ.dr.ing. Ionel Nicolae – Decan al Facultății de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă din cadrul UOC și D-na Conf. univ. dr. Viorica Popescu – Decan a Facultății de Științe Aplicate și Inginerie din cadrul UOC.

La conferință își vor prezenta oportunitățile de carieră companiile: Rompetrol, Enel, Monsson, Nuclearelectrica, Transelectrica și EnergoBit. Pentru maximizarea interacțiunii dintre angajatori și participanți, complementar prezentărilor, vor fi susținute două workshopuri („Personal Branding”- Enel și „6th generation @ work”- Rompetrol). La fel de importante vor fi și pauzele de networking, unde standurile partenerilor devin puncte de atracție.

Din acest eveniment, marca SIER București Tineret, nu vor lipsi vizitele tehnice. Sâmbătă, 10 noiembrie, 30 de norocoși vor vizita o stație electrică a E-Distribuție Dobrogea. În același timp, alte 30 de persoane vor avea ocazia să viziteze parcul eolian Mireasa, dispeceratul Monsson și Renewable Energy School of Skills. În primăvara anului 2019 Rompetrol va organiza o vizită tehnică la Rafinăria Petromidia, la Centrul de Comandă și Control al Petromidia și în larg, la Terminalul Marin Midia, la care vor participa și 15 dintre participanții la această conferință.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să consultați programul evenimentului, disponibil pe pagina web a evenimentului: http://tineret.sier.ro/cie2018-constanta.php


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *