Conferința Carieră în industria energetică, în perioada 24 – 26 noiembrie

Publicat pe Categorii Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Conferința Carieră în industria energetică, în perioada 24 – 26 noiembrie

În perioada 24-26 noiembrie 2016, va avea loc Conferinţa: Carieră în industria energetică, un eveniment organizat de Societatea Inginerilor Energeticieni din România – SIER Filiala București Tineret în parteneriat cu Facultatea de Energetică din cadrul Universității Politehnica din București și Ministerul Energiei, la Biblioteca Centrală a Universității Politehnica din București.

banner-2Evenimentul este adresat, în principal, tinerilor și studenților din domeniul energetic și își propune să ofere informații despre programele de practică, internship, locuri de muncă și programe de dezvoltare profesională ale tinerilor în cadrul companiilor partenere.

Conferința: Carieră în industria energetică este o continuare a proiectelor de carieră desfășurate de SIER București Tineret. În cadrul conferinței vor fi: prezentări generale (deschiderea evenimentului, practica studențească, activități de voluntariat), prezentări din domeniul resurselor umane (întocmirea CV-ului, interviul de angajare, managementul carierei), prezentări ale companiilor participante și vizite tehnice.

La deschiderea evenimentului, care va avea loc joi, 24 noiembrie 2016, vor participa: Corina Popescu – Secretar de stat în cadrul Ministerului Energiei, George Darie – Prorector Universitatea Politehnica din București, Horia Necula – Decan Facultatea de Energetică, Răzvan Nicolescu – Energy Lead Advisor Deloitte. Și-au anunțat prezența reprezentanți ai următoarelor companii: Enel, Electrica, E.ON, CEZ, Transelectrica, Nuclearelectrica, Siemens, Enevo Group, Monsson Group, Adrem, Schneider Electric. Totodată, vor participa la eveniment și companii de recrutare: Dr. Pendl & Dr. Piswanger Romania, George Butunoiu.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *