Conferința The City of Green Buildings 2017, pe 1 august la Cluj Napoca

Publicat pe Categorii Eficienta energetica, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Conferința The City of Green Buildings 2017, pe 1 august la Cluj Napoca

Conferința The City of Green Buildings 2017 , un eveniment international adresat tuturor profesioniștilor și stakeholderilor din domeniul clădirilor sustenabile și a eficienței energetice, se va desfășura în data de 1 august, la Hotelul Golden Tulip Ana Dome din Cluj Napoca.

Potrivit organizatorilor – Asociația The City Of Green Buildings (TCOGB), conferința este un forum interdisciplinar conceput special pentru a aduce împreună experți și profesioniști, autorități din administrația publică locală și centrală, reprezentanți ai unor companii de renume mondial, acoperind vastul domeniu al ingineriei, care sprijină dezvoltarea durabilă  și sustenabilă a clădirilor, și, în același timp, promovează trendurile și inovarea în această industrie. Sunt așteptați peste 100 de participanți, de la lideri de opinie, dezvoltatori imobiliari până la specialiști în urbanism, arhitecți, ingineri, constructori, studenți și alți profesioniști – toți dedicați înțelegerii și punerii în aplicare ale unor soluții de clădiri sustenabile și tangibile.

Conferința este, de asemenea, un eveniment complementar școlii de vară, The City of Green Buildings Academy 2017, un program educațional internațional, care are ca scop pregătirea profesională a viitorilor experți ai industriei clădirilor sustenabile.

Viziunea ediție din acest an a conferinței este să angreneze participanții și comunitatea implicată în a discuta tema: ”Transformă-ți proiectul de clădire într-un brand”. Tema va fi explorată prin discursurile principale susținute de Șerban Țigănaș, Dorin Beu, Silviu Bulzan, Matius Ichim și Frank Hajdinjak și, în plus, prin prezentările proiectelor participanților la programul educațional The City of Green Buildings Academy 2017.

Evenimentul va fi o șansă excelentă de a întâlni, cunoaște și socializa cu alți profesioniști și stakeholderi din industria clădirilor sustenabile, interacționând cu ei și găsind interese comune pentru viitoare colaborări.

”Pasiunea pentru cunoaștere în domeniul construcțiilor verzi nu are vârstă, gen sau naționalitate în desfășurarea ediția de anul acesta a programului educațional și a conferinței TCOGB. Suntem încântați să fim gazdele profesioniștilor și studenților de pe trei continente diferite: Africa, America de Nord și Europa, cu care veți putea discuta pe parcursul conferinței. Mai mult, speakerii de renume internațional, cu o pregătire profesională vastă în industria clădirilor sustenabile, vor acoperi diverse subiecte, de la trenduri până la așteptările clienților”, Adrian Frătean, Președinte TCOGB

Pentru studenți, participarea este gratuită la conferință. Atât Academia, cât și Conferința din anul aceasta, se defsășoară cu sprijinul sponsorilor E.ON, PHILIPS, Testo, HOLCIM și partenerilor media.

Asociația The City Of Green Buildings (TCOGB) este o organizație independentă, nonprofit care își propune să devină o mișcare socială. Contribuie activ la crearea unei lumi mai bune prin încurajarea inovării și sustenabilității în mediul construirii și întreținerii spațiilor urbane.

 

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *