Conferință Internațională – Energia Solară în România, la RENEXPO®. Feed-in tariff, numărătoarea inversă a început!

Publicat pe Categorii Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Conferință Internațională – Energia Solară în România, la RENEXPO®. Feed-in tariff, numărătoarea inversă a început!

300x250px
România are un potențial uriaș pe piața fotovoltaică. În ciuda schimbărilor legislative cu privire la schema de sprijin pentru producătorii de energie verde, țara noastră a adăugat aproape 1 MW de noi capacități fotovoltaice în ultimele opt luni.Legea 122/2015 cu privire la tariful reglementat pentru micii actanți în regenertabile, feed-in tariff, oferă noi oportunități pentru proiecte mici, inclusiv cele fotovoltaice, fiind așteptată să intre în vigoare cel târziu în luna octombrie 2015. Schema de suport va fi aprobată pentru proiecte mai mici de 500 KW.

Până la intrarea în vigoare a legii, trebuie organizate diverse aspecte administrative, tehnice, fiscale și metodologice asociate cu, condițiile pentru investiții și funcționarea sistemelor fotovoltaice. Pentru a asigura o percepție pozitivă a energiei solare fotovoltaice, este esențial să se asigure o instalare corespunzătoare a sistemelor fotovoltaice, prin utilizarea unor componente de înaltă calitate.

Toate aceste aspecte, cum ar fi procedurile pentru diferitele etape ale procesului de investiție a proiectelor fotovoltaice și introducerea unei mărci de calitate pentru instalatori, se vor afla printre subiectele discutate în cadrul celei de-a A VII-a Conferință Internațională – Energia Solară în România.

Datorită participării active, participanții la conferință vor putea lua parte la crearea și promovarea bunelor practici legate de instalarea sistemelor fotovoltaice.

A VII-a Conferință Internațională – Energia Solară în România va avea loc la Sala Palatului din București, România, pe data de 20 noiembrie 2015, ca parte din RENEXPO® – Al VIII-lea Târg+Conferințe pe Energie și Eficiență.

Târgul și conferințele sunt patronate de Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediului de Afaceri și este sponsorizat de compania Fronius International GmbH.

Pentru mai multe informații despre RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE accesați www.renexpo-bucharest.ro.

RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE este Platforma pentru energie regenerabilă și eficiență energetică, unde persoane cheie din domeniu își dau întâlnire an de an, pentru a-și promova afacerile, pentru a prezenta tendințe și inovații și nu în ultimul rând, pentru a fi o voce în societate. Evenimentul tratează tematici din sfera energiilor regenerabile , iar în 2015 o atenție deosebită se îndreaptă către domeniul de eficiență energetică. Expoziția este însoțită de un amplu program de conferințe și evenimente conexe.

REECO RO Expozitii S.R.L. este organizatorul târgurilor și conferințelor internaționale RENEXPO® South-East Europe (București) și ENREG ENERGIA REGENERABILA® (Arad). REECO face parte din grupul REECO, Compania, cu sediul în Reutlingen-Germania este unul din cei mai mari organizatori de târguri și conferințe din Europa în domeniul energiei regenerabile, eficienței energetice în construcții și renovare. Din 1997 și până în prezent, REECO a organizat peste 1000 de expoziții și conferințe, care au fost vizitate de aproximativ 50.000 de experți și la care au participat anual peste 2000 de expozanți. Portofoliul companiei cuprinde 8 târguri și 60 de conferințe organizate anual în Germania și Europa. REECO are aproximativ 50 de angajați în 5 locații: Germania, Austria, Polonia, România, Serbia, Boznia și Herzegovina, iar în 2015 în Muntenegru și Albania, cu potențial de extindere în Macedonia și Croatia în 2016.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *