CONPET organizează licitații pentru achiziție energie electrică și gaze naturale. Furnizorii interesați pot depune ofertele până pe 27 aprilie, respectiv 3 mai

Publicat pe Categorii Flux energetic, Petrol si gaze, Semnal
Prima Pagina Actual Flux energetic CONPET organizează licitații pentru achiziție energie electrică și gaze naturale. Furnizorii interesați pot depune ofertele până pe 27 aprilie, respectiv 3 mai

CONPET, operatorul Sistemului Național de Transport prin conducte al țițeiului, gazolinei și condensatului, caută furnizor de energie electrică și de gaze naturale.

Societatea anunță că achiziționează energie electrică și gaze naturale și invită furnizorii să participe la licitații. „În urma deschiderii pieței de energie, toți consumatorii de energie electrică sunt declarați drept consumatori eligibili. În acest context, CONPET are posibilitatea să achiziționeze energie electrică pentru toate punctele de consum de la oricare furnizor titular de licență de furnizare care activează pe piața liberă, la tarife negociate, în condiții avantajoase pentru consumatori”, argumentează reprezentanții societății.

Conform anunțului, CONPET achiziționează energie energie electrică, în valoare de 30.118.600 lei fără TVA, pe perioada a 10 luni (01.06.2022 – 31.03.2023). Energia electrică este necesară pentru alimentarea a 167 de locuri de consum aflate în exploatarea societății. Punctele de consum sunt împărțite în 3 loturi, în funcție de zonele de distribuție și de mărimea consumatorilor: lotul 1- zona Enel, lotul 2 – zona Electrica și Delgaz Grid(E.ON) și lotul 3 – zona CEZ.

Furnizorii interesați pot depune ofertele până la data de 27.04.2022.

CONPET achiziționează gaze naturale – 12.038,82 MWh, pentru 26 locuri de consum. în valoare de 8.081.169 lei, fără TVA. Alimentarea cu gaze naturale se face prin stații de reducere-măsură aflate în fiecare punct de lucru, ce sunt dotate cu contoare. Perioada de derulare a noului contract de furnizare este 30.06.2022 până la data de 31.03.2023.

Data limită pentru depunerea ofertelor este 03.05.2022.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.