Consiliu de Administrație E.ON Energie România, în formula restrânsă: de la 9 la 7 membri

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Consiliu de Administrație E.ON Energie România, în formula restrânsă: de la 9 la 7 membri

Consiliul de Administrație al E.ON Energie România va funcționa cu 7 membri. Acționarii companiei au fost solicitați să aprobe reducerea numărului membrilor CA de la 9 la 7.

E.ON

Totodată, s-a luat la cunoștiință, în ședința AGEA din această lună, despre două demisii, respectiv Livioara Sujdea și Dragoș Mihail Barbulescu din calitatea de membri ai Consiliului de Administratie al E.ON Energie Romania.

Din Consiliul de Administrație în formula restrânsă fac parte: Dan Morari – președinte, Ana-Maria Matei, Dr. Hans-Gilbert Meyer, Gabriel Sîrbu, Cornel Zeveleanu, Diana-Alexandra Codău și Alexandru Alexe – membri.

Potrivit modificărilor aduse la Actul Constitutiv al companiei, patru din cei șapte membri ai CA vor fi aleși, respectiv revocați, la propunerea E.ON România, acționând în calitatea sa de acționar, iar ceilați trei membri vor fi aleși, respectiv revocați, la propunerea Ministerului Energiei. O altă modificare se referă la valabilitatea deciziilor CA, pentru care s-a decis că este necesară prezența a cel puțin 4 membri din numărul total al membrilor CA. Practic, deciziile s-ar putea lua fără probleme în lipsa administratorilor propuși de minister.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *