Continuă provizoratul la Transelectrica, cu noi schimbări în conducere. Doi specialiști au intrat în Directorat: Virgiliu Ivan (DEN) și Luca-Nicolae Iacobici (Sucursala de Transport Timişoara)

Publicat pe Categorii Business, Semnal
Prima Pagina Actual Semnal Continuă provizoratul la Transelectrica, cu noi schimbări în conducere. Doi specialiști au intrat în Directorat: Virgiliu Ivan (DEN) și Luca-Nicolae Iacobici (Sucursala de Transport Timişoara)

Continuă provizoratul, cu noi schimbări în Directoratul Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice -Transelectrica. Consiliul de Supraveghere a decis să prelungească mandatele de membri provizorii ai Directoratului, începând cu data de 21 octombrie 2019, pentru o perioadă de două luni, pentru Claudia – Gina Anastase,  Andreea – Georgiana Florea și  Adrian Savu.

Doi specialiști au fost cooptați în Directorat, în calitate de membri provizorii, tot pentru o perioadă de 2 luni: Virgiliu Ivan și Luca –Nicolae Iacobici.

Virgiliu Ivan este Directorul Unității Operaționale Dispecerul Energetic Național (UnO-DEN).

Luca- Nicolae Iacobici lucrează în Transelectrica din anul 2012, este directorul Sucursalei de Transport Timişoara. A condus Directoratul Transelectrica în 2017, când l-a înlocuit pe Toni Teau.

Consiliul de Supraveghere a numit în calitatea de Președinte al Directoratului, denumit alternativ Director General Executiv sau Chief Executive Officer – „CEO”) al Transelectrica, începând cu data de 21 octombrie 2019, pentru o perioadă de două luni, pe Claudia-Gina Anastase.

După revocarea lui Marius-Dãnuț Carașol, din 19 septembrie 2019, în calitatea de președinte al Directoratului a fost numitã Claudia-Gina Anastase. Potrivit CV-ului, din 2012 până în present, aceasta a condus Sucursala de Transport Cluj a Companiei Transelectrica.

Consilierul de sta Florin – Radu Ciocănelea, a fost numit membru în Comitetul de Nominalizare și Remunerare și în Comitetul de Securitate Energetică din cadrul Consiliului de Supraveghere al Companiei.

În comunicatul Transelectrica se precizează că durata mandatelor membrilor provizorii ai Directoratului nu va depăși data finalizării procedurii de selecţie a membrilor Directoratului Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica”–SA în condiţiile O.U.G. nr. 109/2011, dacă procedura se va finaliza în interiorul acestui interval.

Citește și


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *