Corina Popescu, CEO Electrica: Planul de investiţii pe 2020 va fi finalizat aproape 100%

Publicat pe Categorii Flux energetic, Investitii / Tranzactii
Prima Pagina Actual Flux energetic Corina Popescu, CEO Electrica: Planul de investiţii pe 2020 va fi finalizat aproape 100%

La Electrica, planul de investiţii pe 2020 va fi finalizat în proporţie de aproape 100%, a declarat Corina Popescu, Director General al Grupului Electrica, la Conferința organizată de publicaţia Focus Energetic.

Am avut un plan de investiţii ambiţios anul acesta şi aş putea să spun că îl vom duce la îndeplinire chiar dacă au existat provocări multiple şi chiar dacă a trebuit să redefinim cumva lucrările în aşa fel încât să nu mai avem interacţiunea directă cu consumatorul final, a spus Corina Popescu.

La întrebarea adresată de InvesTenergy referitor la reorganizarea Electrica, respectiv fuziunea distribuțiilor din cadrul grupului, Corina Popescu a precizat: ” Procesul acesta de fuziune la nivelul celor trei operatori de distribuţie nu este un proces care se întâmplă peste noapte, va fi un proces de lungă durată, evident că el merge în paralel şi cu digitizarea companiei. La nivel operativ nu vor exista modificări. Pentru oamenii care lucrează efectiv în teren nu vor fi schimbări. Prima schimbare fundamentală este legată mai mult de acele activităţi care pot fuziona şi pot aduce sinergii suplimentare. Nu există niciun fel de stres, la nivel operaţional, la nivelul judeţelor, lucrurile rămân neschimbate. Nici la nivel de proceduri nu vor exista schimbări. Sunt convinsă că reuşim să lucrăm în mod normal, de la data de 1 ianuarie 2021 (data când Electrica va funcționa cu o singură societate de distribuție – n.r.), fără a avea niciun fel de perturbaţii ale activităţii”.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *