Corina Popescu, CEO: Electrica spune DA energiei regenerabile. Dorim să montăm panouri solare pe sediile din grup. Vom intra în segmentul de producere energie

Publicat pe Categorii Business, Energie, Regenerabile, Semnal
Prima Pagina Actual Semnal Corina Popescu, CEO: Electrica spune DA energiei regenerabile. Dorim să montăm panouri solare pe sediile din grup. Vom intra în segmentul de producere energie

Electrica spune DA energiei regenerabile, a afirmat Corina Popescu, Director General Grupul Electrica, la Ziua Energiei Brașov, eveniment dedicat energiei regenerabile. La invitația organizatorilor – REPOM – aceasta a prezentat planurile de viitor ale grupului.

„Spunem DA regenerabilelor. Dorim să montăm panouri solare pe sediile din grupul nostru. Vom intra în segmentul de producere energie”, a declarat Corina Popescu, adăugând că va oferi mai multe detalii pe această temă după finalizarea strategiei de business a grupului Electrica pe următorii 5 ani.

„Prosumatorii reprezintă un mare challenge. Consumatorul va avea un rol dinamic, se vor dezvolta ca mici producători de energie.  Așteptăm lansarea programului de către AFM. Am aplicat și noi pentru instalatori cu o companie din grup. Suntem la început de drum. Ne dorim ca lucrurile să fie clare de la început și toată lumea să acționeze la fel și, pe cât posibil, să nu apară reclamații”, a spus Directorul General al Grupului Electrica.

Electrica are un plan de investiții ambițios: un nivel de investiții  în reţeaua de distribuţie cu aproximativ 43% mai mare decât obligaţia impusă de ANRE. Ne pregătim cu planuri de investiții în automatizări, SCADA, Smart Metering. În prima parte a semestrului II vom ieși cu strategia de business si investiții a grupului Electrica pentru următorii 5 ani, a anunțat Corina Popescu.  


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *