Corpul de control al ministrului Energiei verifică primele la CE Hunedoara

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Corpul de control al ministrului Energiei verifică primele la CE Hunedoara

Înainte de intrarea în insolvență, șefimea de la Complexul Energetic Hunedoara s-a grăbit să încaseze prime consistente pentru activitatea care a dus la dezastrul din companie! La semnalele venite din partea presei locale și nu numai, Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, și-a trimis Corpul de Control la CE Hunedoara să ia urma primelor.

Grigorescu a anunțat, la un post TV, că a trimis corpul de control la Complexul Energetic Hunedoara, existând suspiciunea că au fost acordate prime pentru cei din conducerea companiei înainte de intrarea în insolvență.

„Am auzit că acolo s-au făcut niște plăti înainte de intrarea în insolvență, s-au și dat niște prime undeva în zona conducerii. Am trimis Corpul de control. Acolo sunt niște lucruri care depășesc nivelul meu de înțelegere și ceea ce consider eu că este o atitudine corectă, morală și responsabilă. Cred că trebuie să ne asumăm cu toții o stare de lucruri, că aceasta este o situație care are un context istoric cert. Trebuie să punem punct. Situația în care ne aflăm este o realitate. Trebuie să spunem stop risipei, stop corupției, stop până la urmă amestecului între elemente de profesionalism și alte lucruri, politizare sau mai știu eu ce, și să invităm în acest context pe toți cei care cu adevărat vor să schimbe ceva și pot să o facă”, a precizat, la Realitatea TV, ministrul Energiei.

Tribunalul Hunedoara a admis săptămâna trecută cererea de intrare în insolvență a CE Hunedoara și a desemnat, spre surprinderea tuturor, o firmă din Craiova să fie administrator judiciar!

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *