Costreie redevine preşedintele CA Oil Terminal

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Costreie redevine preşedintele CA Oil Terminal

Procesul de recrutare şi selecţie a Directorului General şi a Directorului Financiar a Oil Terminal a fost suspendat, conform unui raport transmis de companie Bursei de Valori Bucureşti (BVB). Suspendarea nu operează și asupra termenului de depunere CV care va decurge în mod normal până la  22.01.2017, în condițiile în care nu sunt implicate costuri, informează conducerea companiei.

oil-terminal29

Consiliul de Administraţie a luat act de demisia lui Matei Dumitru din funcţia de preşedinte al Consiliului.”Se revine la situaţia anterioară, în sensul că îşi reia aplicabilitatea decizia CA nr. 35/11.04.2016 prin care a fost ales domnul Toma Bogdan Costreie în calitate de Preşedinte al Consiliului de Administraţie”, se precizează în în raportul Oil Terminal. Potrivit unei hotărâri judecătoreşti executorie a Tribunalului Constanţa,  Consiliul de Administraţie al Oil Terminal a fost suspendat din funcţie, în decembrie anul trecut.

Totodată, a fost suspendată decizia prin care s-a stabilit componenţa comitetelor consultative şi s-a revenit la situaţia anterioară, iar conducerea companiei a luat act de demisia lui Cătălin Constantin Grigorescu din funcţia de preşedinte al Comitetului de Nominalizare şi Remunare.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.