“Crăciun în culori. Pictăm și desenăm pentru cei mai puțin norocoși” la DEER

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic “Crăciun în culori. Pictăm și desenăm pentru cei mai puțin norocoși” la DEER

Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), companie a Grupului Electrica, a organizat campania internă “Crăciun în culori. Pictăm și desenăm pentru cei mai puțin norocoși”, parte a programului “Distribuim energie și fapte bune”.

În cadrul campaniei, mai mulți copii au realizat lucrări artistice cu tema “Crăciun“, iar angajații companiei au licitat online lucrările realizate. Fondurile colectate în urma campaniei au fost dublate de către Distribuție Energie Electrică Romania și, astfel, au fost susținute 4 cauze alese dintre propunerile angajaților.

Acestea sunt:

1) Secția de Oncopediatrie din cadrul Spitalului Județean Mureș – unde  au fost dotate cu televizioare 4 saloane, au fost achiziționate cadouri personalizate, în funcție de vârstă, pentru cei 30 de copii internați, alături de un frumos brad de Crăciun. De asemenea, a fost dotată camera de joacă și terapie cu materialele necesare, precum și cu echipamente medicale de recuperare pentru pacienții post chimioterapie. A fost aprovizionată secția cu produse de igienă, precum și cu un necesar de rezervă de medicamente, pentru situatii de urgență.

2) Centrul de zi Dănuț – Broșteni, jud Vrancea, unde au fost distribuite cadouri, alimente și bradul de Crăciun pentru cei 45 de copii aflati în evidența centrului.

3) Cea de-a treia cauză vizează suținerea tratamentului medical pentru un copil, în vârstă de numai 6 luni, care suferă de o malformație congenitală, fiind necesare mai multe intervenții chirurgicale la clinici specializate din străinătate.

4) Cea de-a patra cauză se îndreaptă spre proiectul ambițios inițiat de colegii din DEER – zona Muntenia Nord, care construiesc o casă pentru doi copii din Ploiești, rămași orfani, crescuți, în prezent, de bunici, în condiții foarte dificile.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *