Creșteri foarte mari și la prețul de furnizare de ultimă instanță. E.ON Energie este FUI nominalizat pentru noiembrie, cu 2.000,76 lei/MWh. Tinmar a venit cu un preț de 3.397 lei/MWh

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic, Semnal
Prima Pagina Energie Electrica si termica Creșteri foarte mari și la prețul de furnizare de ultimă instanță. E.ON Energie este FUI nominalizat pentru noiembrie, cu 2.000,76 lei/MWh. Tinmar a venit cu un preț de 3.397 lei/MWh

Prețuri foarte mari la energie electrică în regim de ultimă instanță pentru luna noiembrie 2021. FUI desemnat de ANRE este E.ON Energie România, prețul fiind 2.000,76 lei/MWh (fără tarife și taxe). În luna septembrie, FUI desemnat a fost Electrica Furnizare cu un preș de 1.125 de lei/MWh. De notat că E.ON Energie România a fost FUI nominalizat pentru luna august, cu 675,14  lei/ MWh.

E.ON Energie România va prelua toţi clienţii care, în luna noiembrie 2021, ajung în situația de a nu avea asigurată furnizarea energiei electrice din nicio altă sursă, în condițiile Regulamentului de preluare de către furnizorii de ultimă instanţă a locurilor de consum ale clienţilor finali care nu au asigurată furnizarea energiei electrice din nicio altă sursă (Regulament), aprobat prin Ordinul președintelui ANRE nr. 242/2020.

ANRE a publicat lista furnizorilor de ultimă instanță, în ordinea crescătoare a prețurilor de ultimă instanță valabile pentru luna noiembrie: După E.ON Energie România care are cel mai mic preț, este Electrica Furnizare – cu un preț apropiat de 2.059,30 lei/MWh. CEZ Vânzare se prezintă cu un preț de ultimă instanță de 2.080,00 lei/MWh, Enel Energie cu 2.348,84 lei/MWh, Enel Energie Muntenia –   2.348,84 lei/MWh. Tinmar Energy apare cu cel mai mare preț de ultimă instanță, respectiv 3.397 lei/MWh.

ANRE informează: Clienții care doresc încheierea unui contract cu un furnizor de ultimă instanță și al căror contract de furnizare a energiei electrice actual încetează, se pot adresa oricărui furnizor din lista de mai sus. În cazul în care clienții sunt beneficiari de serviciu universal, iar solicitarea acestora este anterioară datei de intrare în vigoare a contractului de furnizare a energiei electrice cu furnizorul de ultimă instanţă, contractul va fi încheiat la prețul din oferta de serviciu universal. În caz contrar, clientul este preluat de către furnizorul de ultimă instanţă la preţul de ultimă instanţă, conform reglementărilor în vigoare.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.