Cristian Buşu, încă un an la șefia Consiliului de Administraţie Electrica

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Cristian Buşu, încă un an la șefia Consiliului de Administraţie Electrica

Cristian Buşu rămâne președintele Consiliului de Administraţie al Electrica. El a fost reales pentru un mandat de un an, potrivit unui comunicat al companiei.

„Membru în Consiliul de Administraţie al companiei din anul 2014, Cristian Buşu a fost ales în aceasta funcţie în cadrul şedinţei Consiliului din data de 13 noiembrie 2017, pentru un mandat de un an. Consiliul de Administraţie al Electrica SA este compus din şapte membri: Arielle Malard de Rothschild, Cristian Buşu, Doina Dascălu, Gicu Iorga, Bogdan Iliescu, Willem Schoeber si Pedro Mielgo Alvarez”, se precizează în comunicat.

Cristian Buşu este conferenţiar universitar în cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti. Începând din aprilie 2017, ocupă funcţia de vicepreşedinte SIF Oltenia, unde, din 2013, este şi membru în Consiliul de Administraţie. În perioada noiembrie 2015 – ianuarie 2017, Cristian Buşu a îndeplinit funcţia de secretar de stat în Ministerul Energiei.

„Asigurarea continuităţii la nivelul Consiliului de Administraţie, respectiv realegerea domnului Cristian Buşu ca preşedinte, creează premisele continuării proiectelor strategice de transformare demarate şi reprezintă un atu important pentru companie, mai ales în situaţia actuală, în care piaţa de energie trece printr-o serie de transformări complexe”, a declarat Cătălin Stancu, director general Electrica.

În cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie a fost stabilită componenţa comitetelor şi au fost aleşi preşedinţii acestora pentru un mandat de un an.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.