Cristian Secoșan, CEO Siemens România și Moldova, este noul Președinte al Consiliului Investitorilor Străini

Publicat pe Categorii Flux energetic, Investitii / Tranzactii, Opinii / Analize, Semnal
Prima Pagina Actual Flux energetic Cristian Secoșan, CEO Siemens România și Moldova, este noul Președinte al Consiliului Investitorilor Străini

Cristian Secoșan, CEO Siemens România și Moldova, preia conducerea Consiliului Investitorilor Străini, în calitate de Președinte. El o înlocuiește pe Ramona Jurubiță, Country Managing Partner KPMG România, care va fi vicepreședinte, alături de Eric Stab, președinte și CEO ENGIE România, Director Executiv ENGIE Eastern Europe. Daniel Anghel, Tax and Legal Services Leader PwC România, a fost numit trezorier.

“FIC este una dintre cele mai reprezentative organizaţii de afaceri din România, cu un profil elevat şi competenţe pe măsură. Sunt onorat, dar în acelaşi timp obligat, să menţin nivelul de profesionalism şi continuarea dialogului cu factorii de decizie pentru a identifica cele mai bune soluţii de politici publice pentru o revenire uniformă a economiei. Oportunitatea pe care o aduce această redresare economică este reforma, reconstruirea economiei româneşti pe o bază durabilă şi pregătirea pentru era digitală. Ţinând cont de viziunea noastră pentru un mediu de afaceri mai bun, ne vom canaliza resursele către sprijinirea autorităţilor în atragerea de capital străin suplimentar către sectoare cu valoare adăugată ridicată, care cu siguranţă vor angaja la rândul lor alte tipuri de investiţii şi clustere, în special în contextul tranziţiei verzi şi celei digitale, pentru a oferi recomandări şi mai ales, pentru a ne asigura că împreună evităm prelungirea crizei de sănătate prin sprijinirea campaniei de vaccinare în lunile următoare”, a declarat Cristian Secoşan, noul preşedinte al FIC.

Consiliul Investitorilor Străini (FIC) este asociaţia care reuneşte peste 120 dintre cele mai importante şi mai mari companii româneşti cu capital străin. În fiecare an, în luna mai, FIC îşi alege un nou Consiliu Director pentru un mandat de un an, iar acesta, la rândul lui, alege până la sfârşitul lunii iunie, echipa executivă – preşedinte şi vicepreşedinţi, dintre cei 15 membri.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.