Cu peste 35 de ani de activitate în energie, Dl Augustin IONESCU este Specialistul din cadrul Siemens România, premiat la Gala InvesTenergy – VIDEO

Publicat pe Categorii Actual, Business, Esential, Semnal, VIDEO
Prima Pagina Actual Esential Cu peste 35 de ani de activitate în energie, Dl Augustin IONESCU este Specialistul din cadrul Siemens România, premiat la Gala InvesTenergy – VIDEO

Dl Augustin IONESCU este Specialistul din cadrul Siemens România premiat la Gala InvesTenergy „Să punem Oamenii din energie în lumină”. A activat o viață întreagă în energie, peste 35 de ani de activitate, a spus Dl Cristian SECOȘAN, CEO Siemens România, atunci când l-a prezentat și i-a oferit Diploma de excelență și trofeul Dlui Ionescu, Head of Digital Grid, Smart Infrastructure în cadrul Siemens România, pentru profesionalism, dedicare și performanțe în activitate.

Vă invităm să vizionați momentul de premiere. Felicitări Dle Augustin Ionescu! Respect și prețuire!

Absolvent al UPB, Facultatea de Automatică în 1985,  Dl Ionescu și-a început activitatea în cadrul Întreprinderii de Panouri și Tablouri Electrice Alexandria. Timp de 15 ani a menținut legătura cu principalele institute de cercetare din țară și a adus o contribuție importantă în procesul de privatizare a instituției în 1997, achiziționată de compania Klockner Moeller. A urmat o activitate de succes la companii multinaționale, ca Areva și Alstom, Schneider, iar de peste 10 ani face parte din echipa Siemens România, în cadrul căreia conduce activitatea de Digital Grid.

În toți anii aceștia, a ținut pasul cu tehnologia, care a avut un progres foarte rapid, cu precădere cele din rețeaua de distribuție a energiei electrice. Dintre cele mai importante proiecte, menționăm implementarea soluției de Smart Metering de la Distribuție Energie Oltenia. Îl felicităm pentru contribuția adusa la dezvoltarea unei rețele inteligente și îi urăm mult succes în continuare!


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *