Cu sprijinul CEZ România, peste 2700 de elevi și profesori din județul Dolj vor începe anul școlar în siguranță. 30 de școli, dotate cu dispensere și soluții de dezinfectare a mâinilor

Publicat pe Categorii CSR, Energie, Esential, Semnal
Prima Pagina Actual Esential Cu sprijinul CEZ România, peste 2700 de elevi și profesori din județul Dolj vor începe anul școlar în siguranță. 30 de școli, dotate cu dispensere și soluții de dezinfectare a mâinilor

Grupul CEZ în România susține inițiativa Clean Green pentru un început de an școlar în siguranță. Peste 2700 de elevi și profesori din județul Dolj vor păși în noul an școlar în condiții de igienă și protecție împotriva coronavirus, datorită parteneriatului dintre Grupul CEZ în Romania și Asociația „Youth for European Society” pentru dotarea a 30 de școli cu dispensere și soluții de dezinfectare a mâinilor.

Clean Green – Mâinile curate salvează vieți

Inițiativa de a asigura condiții de igienă corespunzătoare în unitățile de învățământ din județul Dolj a fost propusă de un angajat CEZ, continuând misiunea proiectului intern, Generatorii de bine, de a veni în sprijinul comunităților în care ne desfășurăm activitatea. În contextul actual, ediția din 2020 a proiectului s-a născut din dorința de a pune în lumină o nouă direcție de sprijin, prin căutarea de soluții care răspund la criza cauzată de COVID-19, spun reprezentanții CEZ România.

Astfel, în cadrul proiectului „Clean Green”, suntem alături de generația „verde” a viitorului, asigurând un mediu de învățare în care elevii pot rămâne sănătoși și protejați.

În perioada 17 – 28 august, materialele de dezinfectare și igienă vor ajunge în 30 de unități de învățământ din localitățile Rojiste, Predești, Mischii, Bralostita, Argetoaia, Coțofenii din Dos, Almaj, Teasc, Izvoare, Malu Mare și Bucovăț, cu ajutorul voluntarilor Asociației „Youth for European Society”.

”În această perioadă cu provocări pentru noi toți, echipa YES continuă să aducă impact pozitiv în societate. Nu renunțăm la lupta împotriva CoVid-19, de data aceasta adresându-ne mediului școlar. Conform scenariilor galben și verde copiii vor merge la cursuri, fizic, începând cu data de 14 septembrie. Împreună cu partenerul nostrum CEZ România ne-am propus să protejăm sănătatea copiilor și profesorilor, diminuând riscul de infectare în rândul acestora. Așa cum deja știm cu toții, printre măsurile de bază ale evitării infectării cu virusul SARS-CoV-2 este igiena mâinilor”, a declarat Claudiu Bădescu, Prețedinte Asociația „Youth for European Society”.

Grupul CEZ în Romania continuă astfel să demonstreze că #energiavinedelaoameni și rămâne un partener solidar al comunității locale, implicându-se activ în proiecte adaptate contextului cauzat de COVID-19.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *