Cum își atrag furnizorii noi clienți. Electrica Furnizare oferă vouchere de cumpărături de 50 de lei primilor 400 de clienți din Craiova, Drobeta-Turnu Severin, Timișoara și Giurgiu, la semnarea contractului

Publicat pe Categorii Business, Furnizare / Distributie / Transport, Info Consumatori, Semnal
Prima Pagina Business Furnizare / Distributie / Transport Cum își atrag furnizorii noi clienți. Electrica Furnizare oferă vouchere de cumpărături de 50 de lei primilor 400 de clienți din Craiova, Drobeta-Turnu Severin, Timișoara și Giurgiu, la semnarea contractului

Primii 400 de clienți ai Electrica Furnizare, câte 100 în fiecare dintre orașele Craiova, Drobeta-Turnu Severin, Timișoara și Giurgiu, vor primi vouchere de cumpărături în valoare de 50 de lei la semnarea contractului de furnizare energie și gaze, potrivit unui comunicat al companiei.

Electrica Furnizare a lansat campania dedicată consumatorilor ce își doresc să încheie contracte de furnizare energie electrică și/sau gaze naturale în noile puncte de prezență deschise în orașele menționate.

Campania „Semnezi contract și pe loc ești câștigat” se adresează oricărei persoane fizice, client casnic, cu vârsta de peste 18 ani care, în perioada 25.06.2021 – 25.08.2021, solicită încheierea unui contract de energie electrică și/sau gaze naturale în piața concurențială în oricare dintre punctele de prezență Electrica Furnizare situate în Timișoara, Craiova, Giurgiu și Drobeta-Turnu Severin.

Pentru mai multe detalii consultați regulamentul campaniei accesând următorul link: www.electricafurnizare.ro/regulamente-campanii/.

Produsele Electrica Furnizare participante în promoție sunt: Electrica Stabil/Mobil, Gaz Stabil/Mobil, Electrica 3in1, Gaz 3in1 și pachetul „Împreună”.

Oferta de furnizare energie electrică – „Stabil” și oferta de furnizare gaze naturale – „Gaz Stabil” se adresează clienților care au consumuri reduse, prețul fiind garantat pe toată perioada de furnizare, indiferent de consumul lunar. În cazul produsului de furnizare energie electrică „Mobil” și a produsului „Gaz Mobil”, prețul vine însoțit de un abonament exprimat în lei/zi/loc de consum și se adresează în special clienților cu un consum lunar de energie electrică mai mare de 200 kWh, respectiv peste 1100 kWh/lună, în cazul consumului de gaze naturale. Pentru ambele produse, pe măsură ce consumul crește, prețul mediu scade.

Ofertele „Electrica 3in1” și „Gaz 3in1” se adresează locuințelor cu un consum mediu de energie sau gaze naturale și conțin două beneficii: Asistență Tehnică de Urgență și Asigurare de Bunuri.

Pachetul „Împreună” este o soluție avantajoasă pentru cei care își doresc simplificarea relației cu furnizorii de energie electrică și gaze naturale prin alegerea unui furnizor unic pentru ambele servicii și reducerea implicită a costurilor.

În contextul încheierii perioadei de aplicare a reducerii comerciale de către furnizorii de energie electrică, Electrica Furnizare a anunțat acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg, până la data de 31.08.2021, un produs din piața concurențială.

Electrica Furnizare, companie cu o experiență de peste 120 de ani pe piața energiei electrice, a deschis, în primele 6 luni ale anului, puncte de prezență și în Craiova, Drobeta-Turnu Severin, Timișoara și Giurgiu și își așteaptă clienții să încheie contracte de energie electrică și/sau gaze naturale care să le aducă și vouchere de cumpărături.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *