Cursuri privind tehnologii de eficienţă energetică sau de utilizare a energiei din surse regenerabile în clădiri

Publicat pe Categorii Eficienta energetica, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Cursuri privind tehnologii de eficienţă energetică sau de utilizare a energiei din surse regenerabile în clădiri

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca derulează, din nou, unul dintre cele mai de succes programe destinat specialiștilor care își doresc să implementeze tehnologii de eficienţă energetică sau de utilizare a energiei din surse regenerabile în clădirile de tip nZEB.

Programul propus urmăreşte:

  •  creşterea la nivel naţional a numărului de specialişti care activează în domeniul energiei
  • calificarea forței de muncă în domeniul construcțiilor care să aibă ca obiectiv tehnologiile de eficienţă energetică sau de utilizare a energiei din surse regenerabile, în clădirile de tip nZEB.

Din punct de vedere al definirii nZEB, sunt vizate două ţinte, care prin evoluţia în timp a performanţei energetice (rezultat atât al înlocuirii clădirilor existente cu clădiri noi şi al extinderii aşezărilor urbane prin realizarea clădirilor noi de tip nZEB, cât şi al modernizării energetice a clădirilor existente atât la nivel de anvelopă cât şi la nivel de instalaţii, asociată cu modernizarea sistemelor centralizate de furnizare a utilităţilor- termice şi electrice), pot modifica profilul energetic al unei aşezări şi nu doar al unei clădiri.

Cursurile 𝗧𝗲𝗵𝗻𝗶𝗰𝗶 𝗱𝗲 𝗮𝗻𝗮𝗹𝗶𝘇𝗮̆ 𝗲𝗻𝗲𝗿𝗴𝗲𝘁𝗶𝗰𝗮̆ 𝘀̦𝗶 𝗽𝗿𝗮𝗰𝘁𝗶𝗰𝗶 𝗱𝗲 𝗶𝗺𝗽𝗹𝗲𝗺𝗲𝗻𝘁𝗮𝗿𝗲 𝗮 𝗰𝗹𝗮̆𝗱𝗶𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗰𝘂 𝗰𝗼𝗻𝘀𝘂𝗺 𝗱𝗲 𝗲𝗻𝗲𝗿𝗴𝗶𝗲 𝗮𝗽𝗿𝗼𝗮𝗽𝗲 𝘇𝗲𝗿𝗼 (𝗻𝗭𝗘𝗕) se vor desfășura online, începând cu data 16 aprilie 2021,  pe o perioadă de 1 lună. Perioadă de înscriere: 10 martie -15 aprilie 2021. Mai multe detalii pe https://decidfr.utcluj.ro/cursuri/1173


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *