De astăzi, Ondřej Šafář este noul Country Manager și Președinte al Directoratului CEZ România

Publicat pe Categorii Business, Esential
Prima Pagina Actual Esential De astăzi, Ondřej Šafář este noul Country Manager și Președinte al Directoratului CEZ România

Dupa un mandat de 7 ani în cadrul Grupului CEZ în România, în perioada 2005 – 2012 și alți 6 ani petrecuți la conducerea CEZ Electro Bulgaria și Sepas Enerji în Turcia (companii aflate în portofoliul Grupului CEZ la nivel internațional), Ondřej Šafář revine în Romania preluând cârma operațiunilor locale ale Grupului.

Începând cu 01 august, Ondřej Šafář este noul Country Manager al Grupului CEZ în România, înlocuindu-l pe Martin Zmelik care se va întoarce la sediul CEZ din Praga unde se va ocupa de proiecte strategice și transferul de soluții smart deja implementate în România.

Ondřej Šafář este un bun cunoscător al pieței locale din România, la un an de la alaturărea sa echipei CEZ (2004) devenind responsabil de optimizarea unei serii de procese interne în cadrul noilor active CEZ în România (2005).  A fost responsabil de construirea celui mare parc eolian de pe uscat din Europa care a devenit complet funcțional în 2012, managementul facilităților de producere a energiei regenerabile – hidro și eoliană, precum și coordonarea activității furnizorului de energie electrică CEZ Vânzare.

Inginer electrotehnist, cu un Doctorat obținut la Universitatea Tehnică din Praga, Ondřej Šafář este un bun cunoscător al piețelor de energie din Balcani și Turcia.

“Sunt foarte fericit că am revenit în România dupa mai bine de șase ani. Mă bucur să observ că șara s-a dezvoltat și, mai precis, că operațiunile CEZ au înregistrat un progres remarcabil. Preiau conducerea unei echipe profesioniste și dedicate care deja își desfașoară activitatea la standarde înalte, iar misiunea mea este aceea de a consolida rezultatele și de a păstra statutul de partener de încredere pe piața locală al Grupului CEZ în Romania” , a declarat Ondřej Šafář, Country Manager și Președintele Directoratului CEZ România.


Publicat de

Cristina Trefaș

Director Editorial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *