Decizie a Ministerului Economiei: Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie se va ocupa de achiziții și vânzări de echipamente direct de la producătorii și furnizorii români către spitale. SAPE să se asigure că prețul rămâne unul corect!

Publicat pe Categorii Business, Semnal
Prima Pagina Actual Semnal Decizie a Ministerului Economiei: Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie se va ocupa de achiziții și vânzări de echipamente direct de la producătorii și furnizorii români către spitale. SAPE să se asigure că prețul rămâne unul corect!
  • Managerii de spitale pot trimite cerere de ofertă pentru lista cu necesitățile spitalului, iar furnizorii și producătorii de echipamente și aparatură medicală pot trimite ofertele lor la SAPE

Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie – SAPE se alătură luptei împotriva infecției cu COVID-19 ocupându-se de achiziții și vânzări de echipamente direct către spitale.

Vom aproviziona spitalele cu echipamente și aparatură de la producătorii și furnizorii români, asigurându-ne că prețul rămâne unul corect! #solidaritate, potrivit unui anunț al SAPE.

Astfel, managerii de spitale din România, pot trimite cerere de ofertă pentru lista cu necesitățile spitalului la adresa de email: vanzari@sape-energie.ro

De asemenea, furnizorii și producătorii de echipamente și aparatură medicală pot trimite email cu intenție și ofertă la adresa de email: achizitii@sape-energie.ro

Producătorii români de materiale, echipamente înregistrate la ANMDMR ca dispozitive medicale (măști chirurgicale 3 straturi, mănuși chirurgicale etc), precum și producătorii de echipamente de protecție (combinezoane, viziere etc), folosite în prevenirea COVID-19, care doresc să-și desfacă produsele pe piața din România, o pot face prin intermediul SAPE. Aceștia pot transmite oferta tehnică și comercială pe adresa de email: achizitii@sape-energie.ro

Spitalele, farmaciile, UAT-urile și alte autorități contractante ale statului român, în primul rând, dar și societățile care au nevoie de dispozitive medicale (măști chirurgicale 3 straturi, mănuși chirurgicale etc) și echipamente de protecție (combinezoane, viziere etc), în vederea folosirii lor pentru prevenirea COVID 19, precum și pentru evitarea speculei din piață, se pot adresa SAPE.

Recent, acţionarul unic Statul Romȃn, prin Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri – MEEMA a aprobat o modificare a  Actului Constitutiv, astfel că SAPE poate desfășura ca activități următoarele:

• Comerț cu ridicata al produselor farmaceutice;

 •Comerț cu amănuntul al produselor farmaceutice, în magazine specializate;

 • Comerț cu amănuntul al articolelor medicale și ortopedice, în magazine specializate.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.