DEER a plantat o pădure la Cluj

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic DEER a plantat o pădure la Cluj
  • Păduri DEER vor fi plantate în toate cele 18 județe unde compania își desfășoară activitatea

În perioada 21-26 martie, a avut loc prima ediție a campaniei de responsabilitate socială corporativă ”Pădurea DEER”, un proiect prin care s-a plantat o pădure. Mai exact, s-au plantat 6500 de puieți, echivalentul numărului angajaților companiei Distribuție Energie Electrică Romania.

Acțiunea de împădurire a avut loc în localitatea Pruniș, județul Cluj. Angajații DEER doresc astfel să contribuie la crearea unui mediu înconjurător mai sănătos pentru generațiile următoare, fiecare copac plantat fiind o investiție pentru viitor.

Pădurile sunt sursă de sănătate si relaxare. Un copac matur produce anual, în medie, 125 l de oxigen, iar 6500 de copaci maturi vor produce peste 800000 de litri de oxigen anual, ceea ce cu siguranță va avea un impact semnificativ și pozitiv asupra calității vieții într-o comunitate, prin îmbunătățirea calității aerului, sănătății populației, climatului local și biodiversității.

”Pădurile purifică apa, curăţă aerul, captează carbon pentru a lupta împotriva schimbărilor climatice, oferă alimente şi medicamente care salvează vieţi. Depinde de noi toţi să protejăm aceste resurse naturale preţioase. Prin proiectul nostru, PĂDUREA DEER, am reușit să materializăm un vis pe care l-am avut încă de la începutul mandatului, și care, cu sprijinul și implicarea colegilor și partenerilor, a prins viață. Astfel, am reușit să plantăm o primă pădure DEER, urmând să ducem acest proiect în toate dintre cele 18 județe unde ne desfășurăm activitatea, pentru a oferi comunităților un mediu mai sănătos, aer curat și posibilități de relaxare în natură”, a declarat Mihaela Rodica SUCIU, Director General DEER.

Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), parte a Grupului Electrica, este cel mai important operator național de distribuție a energiei electrice, care acoperă 18 județe, reprezentând 40,7% din teritoriul României (97.196 kmp). Cu o tradiție de peste 120 de ani, DEER oferă servicii pentru aproape 4 milioane de utilizatori, prin intermediul unei rețele de distribuție a energiei electrice de peste 200.000 km.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *