Dezbatere The Diplomat-Bucharest: Investiții pentru siguranța energetică a României

Publicat pe Categorii Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Dezbatere The Diplomat-Bucharest: Investiții pentru siguranța energetică a României

The Diplomat – Bucharest organizează masa rotundă cu tema “Investiții pentru siguranța energetică a României”, în data de 24 Noiembrie, 2016 la Hotel InterContinental.

energy300x250

Investițiile publice în piața de energie din România au înregistrat o scădere semnificativă în ultimii ani, lipsa lor afectând în mare masură și sectorul privat. La nivelul Uniunii Europene se discută intens despre interconectarea piețelor de energie, iar România trebuie să depună eforturi consistente pentru a ține pasul cu trendul european, folosind fondurile disponibile în dezvoltarea infrastructurii energetice. O serie de investiții sunt așteptate să se producă în perioada imediat urmatoare, un calendar investițional fiind avizat de ANRE. În contextul acestor inițiative, toate companiile active pe piața de energie – operatori de transport și distribuție, producători, furnizorii și consumatori vor avea de câștigat. În același timp, dacă cererea de energie va continua să crească anual cu 1-2%, România va avea nevoie de o suplimentare a capacităților pentru a face față acestor evoluții.

The Diplomat – Bucharest adresează invitația celor interesați la o dezbatere interactivă referitoare la starea actuală și planurile de investiții în domeniul energiei.

Speakeri confirmați sunt: Corina Popescu, Secretar de Stat Ministerul Energiei; Emil Calota, Vicepreședinte ANRE; Daniela Lulache, Director General Nuclearelectrica; Ion-Toni Teau, Presedinte Directorat  Transelectrica; Valeriu Binig ,Partener, E&Y; Petronel Chiriac, Membru Directorat  Hidroelectrica; Silvia Vlasceanu, Director General ACUE.

Mai multe informații pe site-ul Conferinței

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.