DEER – campioană la atragerea de finanțări nerambursabile prin Fondul de Modernizare

Publicat pe Categorii Business, Flux energetic, Investitii / Tranzactii
Prima Pagina Actual Flux energetic DEER – campioană la atragerea de finanțări nerambursabile prin Fondul de Modernizare

Distributie Energie Electrica România (DEER), filială a Electrica SA, a atras o nouă finanțare europeană nerambursabilă prin Fondul pentru Modernizare, în valoare de 6.25 milioane EUR. Anunțul a fost făcut de Electrica, printr-o informare transmisă Bursei de Valori București.

Acest proiect, a cărui valoare estimată este de aproximativ 8,26 milioane EUR (fără TVA), completează lista celor 4 proiecte de investiții pentru care DEER a atras 57 milioane EUR prin Fondul de Modernizare.

Proiectul este pentru modernizarea LEA 110 kV Pogoanele – Jugureanu, jud Buzău și are ca țintă modernizarea a 26.4 km LEA 110 kV, cu  termen de finalizare în aprilie 2027.

Obiectivul proiectului este mărirea fiabilității și capacității rețelei de înaltă tensiune, creșterea calității serviciului de distribuție a energiei electrice distribuite, asigurarea siguranței în alimentarea cu energie electrică pentru utilizatorii existenți, precum si asigurarea posibilității de racordare a viitorilor consumatori și producători, prezintă Electrica în comunicatul transmis BVB.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *