Distribuție Oltenia: Instituțiile spitalicești și locurile unde sunt persoane în carantină sunt permanent monitorizate

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic
Prima Pagina Energie Electrica si termica Distribuție Oltenia: Instituțiile spitalicești și locurile unde sunt persoane în carantină sunt permanent monitorizate
  • Echipele operative ale companiei sunt pregătite să intervină prompt pentru remedierea oricăror deficiențe în alimentarea cu energie electrică în această perioadă
  • E.ON comunică că intervențiile în teren ale angajaților se desfășoară în condiții sigure

Echipele operative ale Distribuție Oltenia sunt pregătite să intervină prompt pentru remedierea oricăror deficiențe în alimentarea cu energie electrică în această perioadă.  Au fost dispuse măsuri suplimentare astfel încât, toate locurile de consum ale instituțiilor spitalicești, precum și cele unde au fost declarate persoane în carantină sunt monitorizate pentru asigurea continuității în alimentarea cu energie electrică, anunță compania.

Operatorul Distribuţie Oltenia și CEZ Vânzare au decis să mențină suspendată activitatea Centrelor  de Relații cu Utilizatorii și Clienții din județele Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Teleorman și Vâlcea,  precum și birourile din Timișoara, Iași și Reșița, pe toată perioada stării de urgenţă declarată la nivel national, ca o măsură suplimentară de precauţie şi responsabilitate. În această perioadă, consumatorii de energie pot primi informațiile de care au nevoie prin intermediul canalelor de comunicare alternative.

Și E.ON informează că intervențiile în teren ale angajaților  se desfășoară în condiții sigure și cu respectarea strictă a regulilor de protecție sanitară. Angajații companiilor E.ON desfășoară în această perioadă activități de teren pentru a asigura continuitatea alimentării cu energie electrică și gaze naturale, dar și pentru a realiza diverse intervenții tehnice importante la instalațiile interioare de gaze naturale și electricitate.

Tododată, activitățile de bază: dispecerat, intervenții pentru soluționarea incidentelor și deranjamentelor la rețelele de gaze naturale și de energie electrică, precum și mentenanța sistemului de distribuție sunt organizate astfel încât să poată fi asigurată continuitatea în alimentarea cu energie, potrivit unui comunicat transmis de E.ON.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.