Doi administratori noi la Romgaz: secretarul de stat Jude și Tcaciuc (propunerea BERD)

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Doi administratori noi la Romgaz: secretarul de stat Jude și Tcaciuc (propunerea BERD)

Acționarii vor alege, în ședința de la finele acestei luni,  doi noi administratori la Romgaz. Ministerul Energiei și BERD au transmis propunerile lor, respectiv: Aristotel – Marius Jude, actualmente Secretar de stat, în numele statului român ca acționar care deține 70,0071 % din capitalul social al societății și Sebastian – Gabriel Tcaciuc, din partea BERD ce acțiuni reprezentând 1,92 % din capitalul social. Tcaciuc este în prezent membru interimar în Consiliu de Administrație Romgaz.

Romgaz

Ce două posturi de administratori au rămas vacante urmare a încheierii manadatelor lui Dragoș Dorcioman și Soranei Baciu, care a renunțat odată cu numirea în funcție de Secretar de stat la Ministerul Economiei.

Aristotel Jude a lucrat în cadrul Romgaz, pe poziția de Consilier manager timp de doi ani (2013 – 2015). În prezent, la Ministerul Energiei este responsabil de coordonarea activității instituției în domeniul țițeiului și gazelor naturale. Sebastian Tcaciuc este Director Investiții Auris Capital, membru în CA Nuclearelectrica, SAI Euxinus Capital și interimar la Romgaz.

 

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *