Doina Dascălu, noul Preşedinte al Consiliului de Administrație Electrica

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Doina Dascălu, noul Preşedinte al Consiliului de Administrație Electrica

Elena Doina Dascălu este noul Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Electrica. “În data de 14 mai 2018 Consiliul de Administraţie a decis numirea dnei. Elena Doina Dascălu în calitate de Preşedinte al Consiliului de Administraţie pentru un mandat de un an”, anunță compania.

Dascălu a ocupat, în perioada 1980 – 1997, diferite poziţii în Ministerul Finanţelor și Curtea de Conturi, până în 2001 a fost director general la Direcţia Generală Legislaţie Impozite Indirecte şi secretar general adjunct–Departamentul Politica Impozitelor şi Administrarea Veniturilor, Ministerul Finanţelor. Din 2001 până în 2005, Doina Dascălu a fost expert parlamentar şi consilier parlamentar la Comisia pentru Politică Economică, Reformă şi Privatizare, Camera deputaților. În perioada 2005-2008 a fost Secretar de Stat în Ministerul Finanţelor, după care timp de 9 ani a fost vicepreşedinte al Curţii de Conturi a României. În prezent, este consilier de stat al Prim-Ministrului.

Consiliul de Administraţie al Electrica este compus din şapte membri: Elena Doina Dascălu, Gicu Iorga, Ramona Ungur, Valentin Radu, Arielle Malard De Rothschild, Bogdan Iliescu și Willem Jan Antoon Henri Schoeber.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *