Două posturi de administratori vacante la Romgaz. Tcaciuc, numit provizoriu

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Două posturi de administratori vacante la Romgaz. Tcaciuc, numit provizoriu

Consiliul de Administrație al S.N.G.N. ROMGAZ l-a numit pe Sebastian – Gabriel Tcaciuc în calitate de administrator provizoriu, până la întrunirea Adunării Generale Ordinare a Acționarilor din data de 25 martie 2016.  Acesta o înlocuiește pe  Sorana – Rodica Baciu, actualmente Secretar de Stat în Ministerul Economiei, care a renunțat la manadatul de administrator în data de 22 februarie 2016. Baciu a fost membru în CA Romgaz de la începutul anului 2015, fiind propusă de Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD).

Sebastian Tcaciuc este și membru în Consiliul de Administrație al Nuclearelectrica. A fost director de investiții al Advent Internațional, iar, anterior, a fost analist în cadrul ING Bank, Alpha Bank și Delta Lloyd Investment Research. În perioada 2006-2013, Tcaciuc a fost membru neexecutiv în consiliile de administrație ale CFR SA, Ceramica SA, Deutek SA, Regina Maria, LaborMed Pharma SA și Roma Plastik AS.

La AGOA din luna martie urmează să fie aleși doi administratori în CA Romgaz, pe posturile devenite vacante ca urmare a încheierii manadatelor lui Dragoș Dorcioman începând cu 26 martie 2016 și Soranei Baciu.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *