Două zile libere pentru angajații CEZ Vânzare și Distribuţie Oltenia

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic Două zile libere pentru angajații CEZ Vânzare și Distribuţie Oltenia

CEZ Vânzare și Distribuţie Oltenia acordă angajaților o zi liberă în data de 15 august 2023, cu prilejul Adormirii Maicii Domnului, dar și pe data de 14 august.

Centrele de Relații cu Clienții CEZ Vânzare nu vor avea program de lucru cu publicul în zilele de 14 și 15 august 2023, reluându-și activitatea în data de 16 august 2023.

Potrivit unui comunicat al CEZ Vânzare, începând cu data de 16 august, programul de funcționare va fi reluat corespunzător programului normal din zilele lucrătoare, respectiv 08:30 – 16:30, în cazul Centrelor de Relații cu Clienții din localitățile Alexandria, Caracal, Curtea de Argeș, Târgu Jiu, Videle, Drăgășani, Pitești, Roșiorii de Vede, Băilești, Câmpulung, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Râmnicu Vâlcea și Slatina.

În tot acest timp specialiștii CEZ Vânzare rămân la dispoziția clienților pe canalele de comunicare cunoscute:       Aplicaţia mobilă My CEZ – disponibilă în Google Play și App Store; Info Linia CEZ, 0251 929, disponibilă pentru solicitarea de informaţii comerciale, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 20:00, în timp ce înregistrarea deranjamentelor electrice poate fi efectuată non stop.

De asemenea, apelând Info Linia CEZ, clienţii pot primi informaţiile de care au nevoie, fără a intra în contact cu un operator uman, prin intermediul soluţiei digitale IVR Dinamic (asistent vocal interactiv) care le oferă acces rapid la informaţii despre situaţia facturilor şi plăţilor.

Și Distribuţie Oltenia acordă angajaților o zi liberă în data de 15 august 2023, cu prilejul Adormirii Maicii Domnului, dar și în data de 14 august. Astfel, Centrele de Relații cu Utilizatorii Distribuție Oltenia își întrerup activitatea în zilele respective.

În tot acest timp, echipele operative Distribuție Oltenia, destinate intervențiilor în rețelele electrice, rămân mobilizate pentru a asigura continuitatea în alimentarea cu energie electrică, anunță compania.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *