Dragoș Bărbulescu intră în echipa de conducere a CEZ România. Este noul CFO al grupului

Publicat pe Categorii Flux energetic, Semnal
Prima Pagina Actual Flux energetic Dragoș Bărbulescu intră în echipa de conducere a CEZ România. Este noul CFO al grupului

Începând cu luna martie 2022, Dragoș Bărbulescu ocupă poziția de CFO și Membru al Directoratului în cadrul CEZ România. În ultimii 14 ani, el a ocupat poziții de management de vârf în sectorul energetic românesc și are o experiență solidă în dezvoltarea activităților din distribuția, furnizarea și serviciile de energie electrică și gaze naturale.

„Cooptarea lui Dragoș Bărbulescu în echipa CEZ România este unul dintre pașii pe care îi facem pentru consolidarea poziției noastre în piață și pentru susținerea procesului de transformare prin care trecem, la fel ca și întregul sector. Misiunea sa este cu atât mai importantă în această perioadă marcată de provocări fără precedent la nivelul sectorului energetic, dar și la nivel geopolitic. Sunt sigur că, alături de echipa existentă de experți și specialiști valoroși, Dragoș va continua să dezvolte proiecte curajoase și să transforme provocările în oportunități”,  afirmă Ondrej Safar, Country Manager CEZ România.

Începând cu luna martie, Dragoș Bărbulescu va coordona operațiunile financiare, de controlling, trezorerie, finanțare corporativă și raportare a rezultatelor financiare, în calitate de CFO al CEZ România. Ca Membru al Directoratului, el va contribui activ la toate proiectele și deciziile strategice din cadrul companiei.

Cu o bogată experiență în sectorul economic local, Dragoș a ocupat în ultimii ani poziții de management de vârf, cu realizări remarcabile. Aria sa de expertiză se extinde în dezvoltarea activităților din aria de distribuție, furnizare energie electrică și gaze naturale, soluții pentru clienți, domeniul financiar, servicii suport, domeniul FMCG (bunuri și produse de larg consum) și consultanță.

Dragoș Bărbulescu a părăsit grupul E.ON România după 14 ani, în noiembrie 2021. El a ocupat funcția de director general al Delgaz Grid SA, compania care administrează rețelele de distribuție a energiei electrice și gazului natural din cadrul grupului E.ON România, precum și cea de Director General Adjunct și membru al Consiliului Director E.ON România. Anterior funcției de director general al Delgaz Grid SA, Dragoș Bărbulescu a deținut timp de 9 ani poziţia de Director General Adjunct și CFO în cadrul grupului E. ON România, fiind totodată membru al Consiliilor de Administraţie ale mai multor companii din grup.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.