După niciun an de la lansare, E.ON Flash va înceta activitatea de furnizare gaze și energie electrică

Publicat pe Categorii Esential, Semnal
Prima Pagina Actual Esential După niciun an de la lansare, E.ON Flash va înceta activitatea de furnizare gaze și energie electrică
  • Pentru clienți nu va fi nicio problemă, procesele de vânzare online şi de furnizare de energie ale E.ON Flash fiind asigurate de către E.ON Energie România, ambele companii făcând parte din grupul E.ON

E.ON Flash urmează să înceteze activitatea de furnizare gaze și energie electrică. În Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor a E.ON Energie România, convocată pentru 3 iulie 2018, se supune aprobării acționarilor încetarea de către E.ON Flash SA a activității de furnizare gaze naturale și energie electrică.

Sursă foto: E.ON

Totodată, se cere acordul acționarilor pentru schimbarea formei juridice a  E.ON Flash din societate pe acțiuni în societate cu răspundere limitată.

O premieră în România pe piaţa de energie, E.ON Flash, parte a grupului E.ON, este un furnizor nou de energie pe piaţa românească (a fost înființat anul trecut – n.r.), dezvoltat pentru a oferi produse şi servicii 100% online, pe platforma eonflash.ro, consumatorilor care doresc să îşi schimbe furnizorul de gaze naturale şi electricitate, în contextul liberalizării pieţei de profil. Furnizorul a venit cu pachete de gaze şi electricitate și asistenţă tehnică 24/7.

Pentru clienți nu va fi nicio problemă, procesele de vânzare online şi de furnizare de energie ale E.ON Flash fiind asigurate de către E.ON Energie România, ambele companii făcând parte din grupul E.ON.

“Clienţii aşteaptă tot mai mult de la noi soluţii energetice inteligente, iar abordarea digitală pe care o propune E.ON Flash este răspunsul nostru pentru cei care îşi doresc o abordare mult mai flexibilă şi rapidă pentru schimbarea furnizorului. În acest fel ne aliniem şi practicilor europene din domeniu, E.ON Flash marcând practic o premieră în România pe piaţa de energie”, declara Frank Hajdinjak, directorul general E.ON Romania la lansarea E.ON Flash.

Pe ordinea de zi a AGEA figurează și înființarea unui punct de lucru a  E.ON Energie România în București în Clădirea Gate, Turnul de sud, Piața Presei Libere.

E.ON a intrat în România în anul 2005, când a preluat fostele societăţi de stat din domeniul gazelor naturale şi energiei electrice. Companiile din structura grupului E.ON operează, în prezent, o reţea de distribuţie a gazelor naturale în lungime de peste 21.650 km, respectiv o reţea de distribuţie a energiei electrice de peste 81.500 de kilometri şi desfăşoară activităţi în 20 de judeţe situate în jumătatea de Nord a ţării, având circa 3,1 milioane de clienţi. În ultimii 11 ani, E.ON a investit în România peste 1,4 miliarde de euro.

 

 

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *