E-Distribuție Muntenia a finalizat racordarea la rețeaua de electricitate a spitalului militar mobil din incinta Institutului Ana Aslan, de lângă București

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic, Investitii / Tranzactii
Prima Pagina Energie Electrica si termica E-Distribuție Muntenia a finalizat racordarea la rețeaua de electricitate a spitalului militar mobil din incinta Institutului Ana Aslan, de lângă București

Armata Română a ridicat în câteva zile un spital mobil în incinta Institutului Ana Aslan, de lângă București, unde  vor ajunge pacienții cu Covid 19, în cazul în care unitățile sanitare nu vor mai face față.

„Tocmai am vizitat acest spital, care, în timp record, a fost asamblat aici, în această locație, un spital militar care este pregătit să primească pacienții care vor fi trimiși aici cu simptome de COVID-19. Este impresionant ce au reușit militarii și cu personalul medical militar să realizeze în puține zile. Am vizitat toate secțiile. Spitalul încă nu este dat efectiv în funcțiune, dar este gata pregătit și în următoarele ore va primi toate acreditările și va intra în funcțiune. Iată, deci, că suntem pregătiți. România este pregătită pentru a face față cât se poate de bine acestei epidemii”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Racordarea la rețeaua de electricitate a spitalului mobil a fost realizată de către E-Distribuție Muntenia, companie a Grupului Enel în România, într-un timp record.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.