E.ON a donat o casă modulară iubitorilor de lectură

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic E.ON a donat o casă modulară iubitorilor de lectură

E.ON a donat către Asociația Zi de Bine o casă modulară folosită în cadrul evenimentelor și activărilor de brand, care a fost transformată în Centrul Comunitar „Cărțile pe Față”, oferind pasionaților de lectură și evenimente culturale un mediu plăcut și reconfortant.

Centrul este situat pe str. Alexandru Vaida Voevod 53 B din Cluj Napoca, iar aici iubitorii de carte vor putea găsi povestea preferată sau să participe la cluburi de lectură, seri de poezie, ateliere creative sau întâlniri cu scriitori.

Centrul Comunitar „Cărțile pe Față” este rezultatul colaborării dintre Asociația Zi de Bine și Asociația Culturală „Cărțile pe Față”, cu susținerea E.ON care a asigurat toate dotările necesare pentru ca acesta să devină un spațiu sustenabil. Clădirea este alimentată de un sistem de soluții energetice oferit de E.ON, inclusiv panouri fotovoltaice cu o capacitate de 5kWp, un invertor Huawei, o baterie de stocare și un aparat de aer condiționat eficient energetic GREE Muse de capacitate 18000 BTU/h.

Inspirat de viziunea companiei asupra conceptului Future Energy Home, E.ON Home Stage a fost inițial conceput ca un stand pentru activările de brand pe care compania le-a susținut, ansamblul modular format din șase containere fiind alimentat cu soluții de eficiență energetică. Timp de doi ani, standul a găzduit evenimente unde oamenii au fost încurajați să fie mai sustenabili și mai eficienți în utilizarea surselor de energie, păstrând în același timp spiritul și emoția specifice festivalurilor. Prin refolosirea și donarea acestuia către Centrul Comunitar „Cărțile pe Față”, E.ON demonstrează angajamentul pentru economia circulară și grija pentru mediul înconjurător.

„Proiectul reprezintă o expresie autentică a valorilor noastre: sustenabilitate, inovație și responsabilitate socială. Suntem mândri că putem inspira și influența în bine comunitățile prin intermediul unor inițiative precum E.ON Home Stage, aducând valoare evenimentelor pe care le susținem și totodată consolidând obiectivul nostru de a crea un viitor energetic durabil”, declară Claudia Griech, director general al E.ON Energie România.

„Centrul comunitar va aduce în comunitate peste 2.000 de cărți, care vor fi puse gratuit la dispoziția iubitorilor de lectură din Cluj-Napoca. Mai mult, aceștia se vor putea conecta cu alți oameni cu pasiuni comune, alături de care să lege prietenii, dar și să învețe lucruri noi. În cei peste nouă ani de activitate, în jurul campaniei „Cărțile pe Față” s-a strâns o comunitate online de peste 100.000 de cititori și este minunat să avem în sfârșit un loc fizic în care să ne putem aduna zi de zi”, afirmă Victor Miron, fondatorul Asociației Culturale „Cărțile pe Față”.

Alimentat cu soluția de panouri fotovoltaice E.ON Solar Home, noul centru comunitar din Cluj Napoca își produce singur energia verde și își asigură confortul termic cu soluția cu aer condiționat cu inverter E.ON Cool pentru un consum redus de energie.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *