E.ON aduce Energy Globe Award în România. Premii pentru proiecte de eficiență energetică

Publicat pe Categorii Eficienta energetica, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic E.ON aduce Energy Globe Award în România. Premii pentru proiecte de eficiență energetică

Energy Globe Award (EGA), cea mai importantă competiţie la nivel internaţional din domeniul eficienţei energetice şi protejării mediului înconjurător, cu o tradiţie de aproape două decenii, este organizată în România, în premieră începând cu acest an, de către E.ON., anunță compania.

E.ONE.ON Energy Globe Award (EEGA) îşi propune să selecteze şi să premieze cele mai bune proiecte de eficienţă energetică și să arate, astfel, nu numai publicului din România, dar și lumii întregi, că pentru o serie de provocări majore ale momentului există soluții inteligente care pot deveni modele de urmat. Concursul, care are la bază depunerea de proiecte, este deschis pentru orice persoană fizică sau juridică din România, precum comune, municipalităţi, școli, societăţi comerciale, instituţii ştiințifice şi de cercetare, organizații de stat, organizaţii neguvernamentale sau universităţi.

Oricine are un proiect, o soluţie sau o idee interesantă din domeniul eficienţei energetice şi al utilizării inteligente a resurselor de energie are şansa de a le face cunoscute şi de a primi, astfel, apreciere şi susţinere nu numai din România, ci şi din lumea întreagă. Pentru a intra în competiţie, proiectele sau iniţiativele trebuie să fie înscrise pe ENERGY GLOBE AWARD

Proiectele câștigătoare vor fi recompensate cu premii valoroase, vor fi promovate și se vor bucura de un larg interes din partea mass-media şi a opiniei publice. Selectarea şi evaluarea acestora se va realiza de către un juriu independent format din specialişti de renume, iar decernarea premiilor va avea loc în cadrul unei Gale organizate în luna octombrie la Bucureşti. Marele câştigător se va califica la etapa internațională a Energy Globe Award.

Energy Globe Award (www.energyglobe.info) a fost creat în 1999 de pionierul în domeniul energiei, austriacul Wolfgang Neumann, iar în acest moment este cel mai important premiu din lume pentru soluţii de economisire a energiei și protecția mediului, putând fi considerat un Oscar pentru ecologie.

Prin implicarea sa în organizarea acestei competiţii, E.ON România se alătură eforturilor globale de protejare a mediului înconjurător şi de conservare a resurselor naturale. România intră, astfel, în familia celor peste 170 de ţări din întreaga lume unde este premiată, prin intermediul Energy Globe Award, excelenţa în domeniul eficienţei energetice, protejării mediului şi promovării resurselor regenerabile.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.