E.ON ”Dăruieşte Lumină” pentru cinci spitale

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic E.ON ”Dăruieşte Lumină” pentru cinci spitale

E.ON va oferi 500.000 kWh energie pentru cinci spitale, în cadrul noii ediţii a campaniei ”Dăruieşte Lumină”, care se derulează în perioada 15 – 24 decembrie, se arată într-un comunicat al companiei. Beneficiarii sunt spitale din Cluj Napoca, Iaşi, Haţeg, Sibiu şi Suceava.

„Campania debutează în data de 15 decembrie, iar în cadrul acesteia vor fi oferiţi 500.000 kWh energie unui număr de cinci spitale: Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii Cluj-Napoca, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Spiridon Iaşi, Spitalul Orăşenesc Haţeg, Spitalul de Pediatrie Sibiu şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Sf. Ioan Cel Nou Suceava. Este cea mai mare cantitate de energie pusă la dispoziţie până acum de compania E.ON, la ediţiile anterioare cea mai mare cantitate oferită fiind de 250.000 kWh. La fel ca la ediţiile anterioare, îi invităm pe toţi românii să se alăture campaniei accesând pagina de Facebook dedicată, dar şi contul de Instagram ‘Dăruieşte Lumină’, unde vor afla poveştile celor cinci spitale. I-am întrebat pe cei care lucrează în spitale cât de greu le-a fost în această perioadă. Nu de puţine ori au simţit că nu mai au energie să continue, însă de fiecare dată şi-au asumat că trebuie să meargă mai departe, să aducă vindecare şi speranţă celor suferinzi. Le suntem recunoscători celor care şi-au pus la dispoziţia noastră dăruirea, cunoştinţele şi priceperea lor, medici, asistente, infirmieri, ambulanţieri, brancardieri sau personal administrativ”, se precizează în comunicat.

Fiecare dintre cele cinci spitale a scris, simbolic, câte o scrisoare emoţionantă către Moş Crăciun, iar E.ON încurajează oamenii care vor citi scrisorile postate pe canalele de social media ale campaniei să transmită medicilor energia bună de care au nevoie, pentru a avea în continuare puterea de a vindeca pacienţii aflaţi în grija lor.

Orice interacţiune, like, share sau comentariu folosind hashtagul #daruiestelumina reprezintă 100 kWh energie de care va beneficia spitalul pentru care au optat românii care doresc să facă bine. Totodată, cei care vor să se implice pot contribui pe pagina de Instagram „Dăruieşte Lumină”, prin repostarea uneia dintre scrisori pe Story. Se va cuantifica doar o singură interacţiune de pe acelaşi cont social media.

În cadrul celor şapte ediţii anterioare a campaniei, desfăşurate începând cu anul 2015, E.ON a oferit 1.250.000 kWh energie pentru 56 de instituţii şi 3.300 de familii nevoiaşe.

Grupul german E.ON este unul dintre liderii pieţei de energie, având în România o prezenţă consolidată de-a lungul a 16 ani. Companiile-fanion ale grupului sunt Delgaz Grid şi E.ON Energie România, acestea desfăşurând activităţi de distribuţie, respectiv de furnizare a energiei şi a soluţiilor energetice pentru circa 3,4 milioane de clienţi. De la intrarea pe piaţa din România, E.ON a investit circa 1,8 miliarde de euro, în principal în modernizarea reţelelor. Totodată, valoarea contribuţiilor virate la bugetul de stat şi bugetele locale se ridică la 2,5 miliarde de euro.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *