E.ON Energie: Campanie de actualizare a contractelor de furnizare a energiei

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic E.ON Energie: Campanie de actualizare a contractelor de furnizare a energiei

E.ON Energie anunță derularea, în această perioadă, a unei campanii de actualizare a contractelor de furnizare a energiei electrice la clienţii casnici din Moldova. „Prima etapă vizează consumatorii din mediul rural din judeţele Iaşi, Vaslui, Suceava, Botoşani, Neamţ şi Bacău.Echipe mobile ale E.ON Energie România vor fi prezente în teritoriu pentru perfectarea documentelor, operațiunea desfășurându-se în baza normelor Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei”, se precizează într-un comunicat al companiei.

contract

În conformitate cu prevederile Ordinului ANRE nr. 88/2015, toţi consumatorii furnizorului de ultima instanţă au obligaţia actualizării contractelor de furnizare a energiei electrice.

Campania E.ON Energie se va desfăşura în mai multe etape, o primă etapă vizând consumatorii casnici din mediul rural. Pentru a facilita acest proces, echipe mobile ale E.ON Energie România vor fi prezente în unităţile teritorial-administrative pentru informarea şi perfectarea documentelor aferente noilor contracte de furnizare a energiei electrice.

Cazurile particulare vor fi analizate individual, în funcţie de specificul fiecărei situaţii, se mai menționează în comunicat.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *