E.ON Energie România lansează produse de energie cu protecție prin asigurare, în caz de șomaj, invaliditate permanentă totală din accident sau spitalizare

Publicat pe Categorii Energie, Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic E.ON Energie România lansează produse de energie cu protecție prin asigurare, în caz de șomaj, invaliditate permanentă totală din accident sau spitalizare
  • Produsele E.ON Secure oferă garanție extinsă la produse electrocasnice și televizoare

E.ON Energie România anunță lansarea pe piața de energie din România a unie serii de produse de gaze naturale și energie electrică care vin la pachet cu asigurări pentru evenimente nedorite sau care oferă garanție extinsă pentru produse electrocasnice și televizoare.

Noile produse lansate de companie:

E.ON Protect Gas oferă clienților cu titlu de beneficiu, adițional serviciilor de furnizare a gazelor naturale, o asigurare în cazul producerii unor evenimente nedorite, între care șomajul, invaliditatea permanentă totală din accident sau spitalizarea. Protecția oferită clienților care se află într-una din aceste situații, constă în acordarea de către asigurător a unei compensații unice pentru un eveniment asigurat în cuantum de 1.350 de lei în cadrul unui an de asigurare, compensație ce va fi virată direct în contul acestora.

E.ON Duo Secure este un produs de utilități unic în România, care oferă adițional pachetului de gaze naturale și energie electrică, cu titlu de beneficiu clienților, o asigurare de garanție extinsă pentru produse electrocasnice și televizoare, care constă în repararea sau chiar rambursarea/înlocuirea acestor produse pentru 2 evenimente asigurate/an de asigurare, maxim 5 bunuri. E.ON Secure Gas, dedicat clienților care aleg pachetul de gaze naturale și E.ON Secure Electric pentru cei care optează pentru energie electrică au aceleași tipuri de facilități ca și în cazul E.ON Duo Secure. 

Programul de protecție aferent celor două pachete a fost dezvoltat cu sprijinul Marsh România în calitate de consultant și administrator al programului, în parteneriat cu asigurătorul Allianz Partners – AWP P&C S.A. Informații suplimentare cu privire la termenii și condițiile de asigurare incluse în pachetele E.ON puteți găsi aici: eon.ro/oferta-protect-gas și eon.ro/oferta-duo-secure.

Notificarea daunelor se realizează foarte ușor, printr-un apel telefonic la 0213 122 002 sau adresând un email către technik.fax.at@allianz.com. Pentru sprijin privind beneficiile de asigurare și asistență suplimentară la daune se poate adresa un e-mail către daune.eon@marsh.com sau apela 0732 718 450 și 0737 971 453.

Pachetele de produse de energie cu protecție prin asigurare, pot fi accesate simplu și rapid, online pe eon.ro, unde veți putea afla mai multe detalii despre aceste produse.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.