E.ON lansează campania „Rețelele viitorului” la Berlin, pe 9 mai. Spectacol de drone

Publicat pe Categorii Flux energetic, Stiri externe
Prima Pagina Actual Flux energetic E.ON lansează campania „Rețelele viitorului” la Berlin, pe 9 mai. Spectacol de drone
  • Campania își propune să atragă atenția asupra importanței rețelelor de distribuție pentru tranziția energetică

Campania „Rețelele viitorului” va fi lansată de E.ON și cele nouă companii regionale germane – Avacon, Bayernwerk, E.DIS, enviaM Group, HanseWerk, Lechwerke (LEW), Süwag, VSE, Westenergie –  în noaptea de 9 mai, cu un spectacol cu drone pe cerul Berlinului, la Olympiapark. Prin aceasta, E.ON dorește să atragă atenția asupra importanței rețelelor de energie, inteligente și digitale, pentru un viitor sustenabil.

Odată cu căderea nopții, 150 de drone vor zbura grupate în 13 formații, depășind astfel recordul mondial Guinness actual, de 12 formații.

Ca parte a campaniei „Rețelele viitorului”, E.ON va colabora cu companiile sale regionale în următoarele luni pentru a prezenta modul în care rețelele de distribuție contribuie la succesul tranziției energetice și felul în care compania transformă și extinde rețelele pentru un viitor sustenabil.

Spectacolul cu drone dă startul campaniei, deoarece dronele sunt din ce în ce mai utilizate în domeniul rețelelor, zboară peste liniile aeriene și sunt un instrument important pentru verificarea și întreținerea lor. În plus, dronele reprezintă dominarea forțelor fizice printr-o interacțiune reușită de energie electrică și tehnologie inteligentă – la fel ca rețelele E.ON, se precizează într-un comunicat al E.ON.

Spectacolul cu drone va fi transmis în direct pe Facebook (https://www.facebook.com/EonEnergieDe/posts/2186154868192803) și pe site-ul www.netze-fuer-morgen.de, în data de 9 mai, de la 21.45 și poate fi astfel urmărit din confortul propriei case.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *