E.ON România donează 200.000 de kWh unui liceu din Cluj, cu ajutorul participanților la Electric Castle

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic E.ON România donează 200.000 de kWh unui liceu din Cluj, cu ajutorul participanților la Electric Castle

E.ON încurajează creativitatea și, cu ajutorul participanților la Electric Castle, va dona până la 200.000 de kWh de energie Liceului de Arte Vizuale „Romulus Ladea” din Cluj-Napoca, aflat în topul celor mai bune licee de profil din țară.

Astfel, proiectul „Dăruiește Lumină”, început de E.ON în urmă cu opt ani,  ajunge și la Electric Castle. Timp de cinci zile, compania propune festivalierilor să se distreze la diverse activități, la standul E.ON Home Stage. În acest fel, fiecare participant va contribui cu o cantitate de energie pe care E.ON o va dona liceului clujean.

Activitățile propuse celor care participă la festival poartă marca tinerilor artiști și a profesorilor de la liceul de arte din Cluj Napoca, care și-au demonstrat încă o dată originalitatea și creativitatea. Astfel, cei dornici de experiențe de neuitat pot să realizeze propriile obiecte de ceramică, să orneze plase din materiale ecologice, să viziteze o mini-galerie de artă sau să admire pictura murală ce va fi realizată de elevi chiar în timpul festivalului. În plus, toată energia produsă de sistemul de panouri fotovoltaice care alimentează standul E.ON Home Stage va fi donată, de asemenea, liceului clujean.

Fiecare activitate este convertită în energie și ne dorim ca la finalul festivalului să donăm întreaga cantitate de 200.000 kWh și să oferim atât participanților la festival, cât și tinerilor de la Liceul de Arte Vizuale o experiență cât mai plăcută.

Liceul de Arte Vizuale „Romulus Ladea” din Cluj-Napoca este un spațiu creativ și de învățare pentru aproape 500 de elevi, îndrumați de 71 de cadre didactice, în specializări precum pictură, desen, modelaj și istoria artelor, procesarea computerizată a imaginii, grafică, pictură pe șevalet, pictură murală, design vestimentar, ceramică și arhitectură.

Elevii acestui liceu sunt premiați în fiecare an, atât la concursuri specializate, cât și la olimpiade, dovedind că prin muncă și ambiție se poate face performanță. Cele mai valoroase premii sunt cele obținute la Olimpiada Națională de Arte Vizuale, Arhitectură și Istoria Artei, care i-au plasat și anul acesta pe locul I în topul liceelor de artă din țară.

E.ON România susține educația și vrea să vadă generații viitoare care gândesc liber, care se exprimă creativ și care își pot păstra înclinațiile artistice pe tot parcursul vieții, chiar dacă vor alege să profeseze și în domenii care nu au legătură cu arta.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *