E.ON suplimentează doza de energie la Electric Castle

Publicat pe Categorii Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic E.ON suplimentează doza de energie la Electric Castle

Pasionaţii de muzică de la Electric Castle îşi vor putea suplimenta doza de energie fiindcă E.ON vine la festivalul de la castel cu laboratorul de energie.

Laboratorul inteligent E.ON are zone în care consumul de energie va fi distractiv, dar și zone în care se vor putea testa într-un mod inedit diverse soluții pentru confortul termic al casei. E.ON Cool –  aparate de aer condiţionat de ultima generaţie, la pachet cu servicii tehnice post-montare şi E.ON Life -centrale în condensare, acţionate prin intermediul unui termostat smart TADO, de la distanţă, care permite reducerea consumului cu până la 30% – sunt soluţiile pentru zilele călduroase dar şi pentru cele răcoroase ale anului. Şi E.ON Photovoltaic, soluţia dedicată clienţilor business şi municipalităţi, de producere a energiei electrice din sursă solară, poate fi de asemenea testată în zona alocată soluţiilor energetice. E.ON Serv Express este un alt produs accesibil care asigură asistenţă tehnică rapidă, 24/7, în cazul defecţiunilor la instalaţia electrică sau cea de încălzire, iar E.ON Duo aduce gazul natural şi electricitatea pe o singură factură.

De asemenea, cei care doresc vor putea produce şi consuma energie individual, în cerc restrâns sau cu prietenii sau vor putea să îşi încarce telefoanele în zona de relaxare, fără a pierde momente din festival. Deoarece copilăria ne generează amintiri dintre cele mai frumoase, ne-am gândit că un X-O va aduce bună dispoziţie. Mai propunem o tehnică inovativă de tatuaj temporar, dar şi o zonă la etaj cu recuzită unde se vor face selfie-uri pline de energie. E.ON Sprints este provocarea pe care o lansăm de a participa la concursul de viteza cu biciclete statice, iar premiul este o bicicletă electrică E.ON personalizată.

Nu lipseşte spaţiul creativ care va găzdui activităţi, discuţii, dezbateri şi stand up comedy. Sesiunile de discuţii vor fi pe o temă de mare actualitate privind  modul în care revoluţia tehnologică influenţează dezvoltarea durabilă şi sustenabilă a diverselor sectoare economice.

Festivalul Electric Castle” electrified by E.ON” se va desfăşura în perioada 17-21 iulie la Castelul Bánffy de la Bonțida.Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *