EFdeN 4C – Vizitează Casa viitorului!

Publicat pe Categorii Eficienta energetica, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic EFdeN 4C – Vizitează Casa viitorului!

Primul Centru de Cercetare a Condițiilor de Confort din România – EFdeN 4C își deschide porțile publicului larg începând de sâmbătă, 16 ianuarie. Un Tur Public, între orele 12.00 – 16.00, va inaugura programul de vizitare al prototipului EFdeN 4C. Gazde vor fi membrii voluntari ai echipei EFdeN, pregătiți pentru a veni în întâmpinarea oricărei întrebări sau curiozități despre prototip, proiect sau echipă.

.12495024_1727784504108333_8435765979066296391_n

Lansat Oficial în toamna anului trecut în cadrul Săptămânii Sustenabiliății, evenimentul  a reunit specialiști ai mediului privat, public, academic și non-guvernamental în căutare de soluții la probleme de sustenabilitate, eficiență energetică sau voluntariat, fiind realizat cu ajutorul a peste 120 de parteneri.

Pentru a afla mai multe despre conceptul, evoluția, tehnologiile implementate în proiect dar și strategiile active și pasive, sau despre echipa EFdeN, vă puteți înscrie la turul public de sâmbătă – acceseaza

EFdeN a reprezentat România în finala competiției internaționale Solar Decathlon Europe 2014 Franța, alături de 19 echipe din 15 țări și 4 continente. Cu 7 obiective îndeplinite și multiple premii naționale și internaționale, studenții se pregătesc de realizarea a încă 9 alte obiective, inclusiv participarea la următoarea ediție a competiției Solar Decathlon.

EFdeN înseamnă un grup de studenți din cadrul a 5 universități din București, pasionați de arhitectură, inginerie, management și comunicare, care au proiectat și construit, transportat 2500 km până în Franța la competiția Solar Decathlon Europe 2014, Versailles, asamblat în doar 12 zile  și reasamblat în București o locuință solară, confortabilă și sigură, inteligentă și sustenabilă, eficientă energetic, care își produce singură energia, pe scurt – o locuință a viitorului.

 

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *