EFdeN vă invită la Săptămâna Sustenabilității

Publicat pe Categorii Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic EFdeN vă invită la Săptămâna Sustenabilității

EFdeN organizează a doua ediție a Săptămânii Sustenabilității, în perioada 21-27 noiembrie, prin care își propune să pună bazele tradiției de a strânge în fiecare an, oamenii din medii diferite, cu provocări diferite, însă cu aceași dorință de a schimba lumea în care trăim, în una mai bună. Prima ediție a avut loc anul trecut cu ocazia finalizării reconstrucției prototipului EFdeN în București și deschiderea sa ca EFdeN 4C Primul Centru de Cercetare al Condițiilor de Confort din România.

1479130213

Timp de o săptămână, organizatorii, participanții la dezbateri vor identifica probleme şi vor propune soluţii la provocările actuale, discutând cu specialiști din domeniu, reprezentanți ai mediul privat, din administrație și ONG-uri. Dezbaterile vor avea loc la masa EFdeN și vor include subiecte tematice ca: inovaţia în România, cum putem fi sustenabili, Bucureşti ca oraş inteligent, strategia energetică naţională şi cum putem sprijini sistemul educaţional românesc.

1479130921

În fiecare zi vor avea loc workshop-uri tematice, ocazie cu care punem în practică ceea ce am învățat și învățăm lucruri noi. Vom testa aplicații de realitate augmentată și vom înțelege procesele care stau în spatele acestei tehnologii, vom recicla creativ deșeurile de pe șantier și vom veni cu propuneri multidisciplinare pentru a face eficiente energetic clădiri existente din București, susțin organizatorii.

Îndemnul organizatorilor: Dacă ești student și vrei să te implici în schimbare, înscrie-te şi ia parte la workshop-uri!

Sâmbătă, de Ziua EFdeN, organizatorii adresează invitația de a descoperi realizările și a prezenta obiectivele EFdeN 2017-2018. Duminică este Ziua Responsabilității, dedicată activităților cu copiii, pentru educarea lor în legătură cu ce înseamnă sustenabilitatea și responsabilitatea.

Mai multe detalii despre programul săptămânii găsiţi în Agenda Săptămâna Sustenabilității.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.