ELCEN și RADET, grafic comun de lucrări și reparații pe timpul verii

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic ELCEN și RADET, grafic comun de lucrări și reparații pe timpul verii

Electrocentrale București și Regia Autonomă pentru Distribuția Energiei Termice vor stabili în perioada următoare un grafic de lucrări și reparații pe timpul verii, pentru ca instalațiile să fie pregătite de sezonul rece, a declarat ministrul Energiei, Victor Grigorescu, după întâlnirea cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, la sediul ministerului, potrivit Agerpres.

Grigorescu a anunțat că are în vedere și realizarea unei strategii pe termen lung pentru îmbunătățirea sistemului de termoficare, împreună cu alte instituții care gestionează acest sector.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, marți, că va propune Consiliului General, care va avea ședință săptămâna următoare, o rectificare bugetară, astfel încât RADET să beneficieze de 3,5 milioane de euro, sumă necesară pentru reparațiile urgente ce trebuie efectuate la rețelele cele mai afectate, relatează Agerpres.

Gabriela Firea va solicita reprezentanților ELCEN ca acești bani să nu facă obiectul popririi și să fie folosiți pentru reparații.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.