Electrica a dat startul Programului de Granturi 2017. Finanțare de 50.000 euro

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Electrica a dat startul Programului de Granturi 2017. Finanțare de 50.000 euro

Electrica  a lansat astăzi, 21 august, cea de-a doua ediţie a programului de granturi “Electrica pune România într-o altă lumină”. Este vorba de o competiţie naţională de proiecte prin care Electrica încurajează inițiativele sustenabile ale românilor care vor să își sprijine comunitatea pentru a se dezvolta, se precizează într-un comunicat transmis de reprezentanții companiei.

Programul se desfășoară în perioada 21 august – 22 septembrie, pe www.electrica.ro/csr/program_granturi, iar valoarea totală a finanţărilor oferite de Electrica  prin acest program este de 50.000 de euro.

Prin programul „Electrica pune România într-o altă lumină” vor fi finanțate inițiative din urmatoarele domenii: educație, servicii sociale și de sănătate, mediu, cultură şi sport. Atât persoanele fizice, cât și organizațiile neguvernamentale, instituțiile publice și de învăţâmant au oportunitatea să propună proiecte prin care pot solicita finanțare din partea Electrica de cel mult 10.000 euro.

Concursul de proiecte se va desfăşura în urmatoarele etape:

  • Înscrierea online a propunerilor de proiect (21 august – 22 septembrie), prin completarea şi trimiterea unui formular standard, disponibil pe site-ul www.electrica.ro;
  • Perioada de verificare a eligibilitatii propunerilor de proiect inscrise (25 septembrie – 5 octombrie)
  • Jurizarea propunerilor de proiecte eligibile (până pe 19 octombrie);
  • Anunţarea câştigătorilor (25 octombrie) pe site-ul www.electrica.ro.

Mai multe detalii despre procedura de înscriere, etapele programului, criteriile de eligibilitate, precum si criteriile de selectie ale proiectelor, găsiţi în pagina www.electrica.ro/csr/program_granturi


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.