Electrica face recrutări într-un amplu program de transformare organizațională. Caută Chief Marketing Officer pentru echipa executivă. Vezi care mai sunt posturile vacante

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Info Consumatori, Semnal
Prima Pagina Energie Electrica si termica Electrica face recrutări într-un amplu program de transformare organizațională. Caută Chief Marketing Officer pentru echipa executivă. Vezi care mai sunt posturile vacante

“Datorită amplului program de transformare organizațională asumat, avem oportunități de carieră pentru profesioniști ambițioși. Vrem să ne completăm echipa cu oameni creativi, competenți, dedicați și cu standarde etice ireproșabile. Alatură-te nouă, pregătește-te pentru un drum provocator și accelerează-și cariera într-o industrie competitivă!”, este invitația publicată de Electrica pe site-ul companiei.

Potrivit anunțului, Electrica  recrutează un membru în echipa executivă: Chief Marketing Officer – CMO. Selecția este deschisă până la 29 iulie 2017. Candidații interesați pot transmite aplicațiile în limba engleză pe adresa de email Bucharest@pedersenandpartners.com, cu mențiunea „ElectricaCMO” în titlul emailului.

Procesul de selecție va fi derulat în deplină confidențialitate de Pedersen & Partners și va include interviuri și evaluări de competențe, dau asigurări reprezentanții Electrica. Pedersen & Partners este o companie internaționala de Executive Search, ce operează  56 de birouri în 52 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia, America de Sud și de Nord.

Electrica mai caută un consilier juridic, un asistent Consiliu de administrație și un specialist reglementare

Candidatul ideal pentru poziția de consilier juridic trebuie să fie absolvent al Facultății de Drept, să aibă o experiență de minim 5 ani într-o poziție similară și să cunoască foarte bine legislația în domeniu. Pe lista de responsabilități sunt prevăzute: asigură asistență juridicăși reprezentare în fata instanțelor; participă la negocierea contractelor; analizează și verifică stadiul litigiilor aflate în curs de desfășurare; se implică în negocierile privind Contractul Colectiv de Munca; elaborează structura standard a termenilor și condițiilor generale pentru toate contractele din cadrul Electrica etc.

Și asistentul Consiliu de Administrație trebuie să fie absolvent al Facultății de Drept sau al unei facultăți cu profil economic și să dețină o experiență de minim 3 ani într-o poziție similară. Să aibă, totodată, experiență în pregătirea ședințelor CA, AGA și redactarea minutelor.

Asistentul CA are responsabilitatea de a elabora raportul periodic al Directorului General pentru Consiliul de Administrație și a participa la elaborarea raportului anual al Directorilor și a raportului anual al  Electrica.

Pentru poziția de Specialist reglementare se caută un absolvent, cu diplomă de licență, a unei facultati cu profil tehnic (electroenergetică, electrotehnică, energetică industrială) sau economic, cu o experiență de  minim 5 ani într-o poziție similară. Totodată, să aibă experiență în domeniul reglementării în sectorul energiei electrice sau în aplicarea reglementărilor ANRE.

 

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *